Рецепт Боннський суп для схуднення

Рецепт Боннський суп для схуднення
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Це чудовий смачний і корисний суп з мінімальним вмістом калорій і максимальним вмістом вітамінів. Ну а якщо вас влаштовує ваша вага, то просто приготуйте його для загальної користі організму.

опис приготування:

Цей простий рецепт боннського супу для схуднення просто справжня знахідка для тих, хто хоче скинути зайві кілограми. Справа в тому, що найскладніше в будь-якій дієті — це не просто втратити зайву вагу, але зробити це з мінімальним збитком для здоров'я. Однак в цьому супчику ми знайдемо ідеальне поєднання корисних компонентів, білків, жирів і вуглеводів з мінімальною калорійністю. Ну а для того, щоб вся користь овочів краще збереглася, я раджу готувати цей супчик кожен день і з'їдати його відразу, так як при повторному підігріванні ми будемо втрачати дорогоцінні вітаміни. І, хоча я сама не є прихильницею дієт, але я все одно настійно рекомендую включити цей суп в свій раціон і ваш організм скаже вам велике спасибі. А зараз я із задоволенням розповім вам, як зробити боннський суп для схуднення швидко і просто.

  • Цибуля ріпчаста— 150 грам
  • морква— 150 грам
  • помідори— 200 грам
  • капуста— 300 грам
  • Перець болгарський— 150 грам
  • петрушка свіжа— 50 грам
  • селера свіжа— 50 грам
Боннський суп для схуднення - фото крок 1 Отже, приступимо: петрушку дрібно нарізаємо. Зелені не варто шкодувати, тому можете взяти більшу кількість, ніж написано в складі.

Боннський суп для схуднення - фото крок 2 Моркву чистимо і нарізаємо кружечками. Ви можете нарізати овочі довільно, але чим красивіше ви це зробите, тим приємніше вам буде їсти.

Боннський суп для схуднення - фото крок 3 Потім чистимо болгарський перець від насіння, миємо й нарізаємо соломкою.

Боннський суп для схуднення - фото крок 4 Помідори можна нарізати кубиками.

Боннський суп для схуднення - фото крок 5 Капусту шаткуємо так, щоб вона її було зручно брати ложкою в супі.

Боннський суп для схуднення - фото крок 6 Цибулю чистимо і нарізаємо маленькими кубиками. Селера так само дрібно ріжемо.

Боннський суп для схуднення - фото крок 7 У каструлю наливаємо воду, ставимо на вогонь і чекаємо, поки вона закипить.

Боннський суп для схуднення - фото крок 8 У киплячу воду викладаємо нарізані овочі і варимо протягом 10 хвилин. Коли суп готовий, розливаємо його по тарілках і приступаємо до дегустації. В оригіналі його готують без додавання солі, але, якщо вже зовсім буде прісно, можете трохи додати. І приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Крем-пломбір для прикраси торта

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...