Рецепт Брусничний пиріг з пісочного тіста

Рецепт Брусничний пиріг з пісочного тіста
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв.
Цей брусничний пиріг з пісочного тіста в домашніх умовах готується швидко і просто. Рекомендую і вам спробувати! Виходить дуже смачно і ніжно. Підходить до чаю!

опис приготування:

Цей рецепт приготування брусничного пирога з пісочного тіста приголомшливий! ніжна, тане в роті випічка. Особисто у мене він ще жодного разу не доживав до повного охолодження, але взагалі за традицією його подають холодним, з кулькою морозива. Спробуйте!

  • цукор— 1,5 склянки(склянка — в тісто, ще половину — в заливку)
  • борошно— 2 склянки
  • вершки— 1 Склянка
  • кефір— 1 Склянка
  • яйце— 1 штука
  • маргарин— 0,5 штуки(половина пижі)
  • брусниця— 0,5 склянки(можна і більше)
  • розпушувач— 0,5 чайних ложки
Брусничний пиріг з пісочного тіста - фото крок 1 1. зробимо основу. Яйце збиваємо з цукром, додамо розпушувач, кефір, розтоплений маргарин і борошно. Деко змазати маслом і розподілимо по ньому тісто.

Брусничний пиріг з пісочного тіста - фото крок 2 2. Викладаємо рівномірно ягідки. Відправимо запікатися на 20 хвилин в розігріту до 150 градусів духовку.

Брусничний пиріг з пісочного тіста - фото крок 3 3. Вершки збиваємо з цукром, що залишився, поки не збільшаться в обсязі. Докладываем их поверх коржа через 20 хвилин, і відправимо запікатися ще, до повної готовності.

Брусничний пиріг з пісочного тіста - фото крок 4 4. Смачного!

Подібні рецепти

Булочки з пісочного тіста з яблуками

Сосиски в листкового бездріжджового тіста в духовці

Рецепт приготування пісочного булочок з начинкою з яблук, тушкованих з соком лимона. опис приготування: Пісочні булочки з яблуками і лимонним соком мають приємний кисло-солодкий смак. приготування: Очистити яблука від шкірки і серцевини, нарізати на шматочки. Викласти в каструлю, додати сік ли...

Брусничний компот

Брусничний компот

Простий рецепт брусничного компоту — для вас! Спробуйте обов'язково, це дуже ніжний на смак напій! А щоб не вийшло кисло, я додаю солодкі яблука. Смачне і просте поєднання. пробуйте! опис приготування: Цей брусничний компот в домашніх умовах — справжній порятунок влітку! Моя сім'я його дуже лю...

Брусничний квас

Брусничний квас

Квас з брусниці багатий вітаміном С, прекрасно втамовує спрагу і його корисніше приготувати самим. опис приготування: Розчавити ягоди брусниці і віджати з них сік. Його додати в воду і довести до кипіння. відвар процідити, розмішати з цукром, потім остудити. Покласти в відвар дріжджі, борошно,...

Булочки з листкового тіста з сиром

Булочки з листкового тіста з сиром

На відміну від звичних ватрушек, ця випічка виходить просто повітряної. Дуже смачна і ніжна, вона не тільки сподобається всій вашій родині, але і для гостей стане відмінним частуванням до чаю. опис приготування: З цього досить нескладному рецептом ви зможете приготувати булочки, які полюблять ...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...