Рецепт Брускетта з печеним гарбузом і фетою
Брускетта вже давно є популярною закускою по всьому світу, а раніше вона була їжею для італійських бідняків. Різноманітність інгредієнтів для начинки і простота роблять блюдо улюбленим для багатьох.
опис приготування:
Сьогодні я підготувала для вас рецепт, в якому описано, як приготувати брускетту з печеним гарбузом і фетою. Ситна варіація може замінити вам сніданок. Вона також добре виглядає на святковому столі. Робити її легко, але піде час на підготовку головного інгредієнта. Зате текстура у гарбуза буде дуже ніжна.
- гарбуз— 300 грам
- Фета— 100 грам
- чебрець, гілочка— 2-3 штук
- часник— 4 зубчики
- чіабатта— 6 скибочок
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
запікайте гарбуз 25 хвилин при 180 градусах в духовці. Потім розімніть її виделкою, а замість неї відправте запікатися скибочки чіабатти на 6 хвилин.
Готову чіабатту натріть часником, змастіть гарбузом і розкладіть шматочки сиру. Зверху додайте чебрець і трохи масла. Смачного!
Подібні рецепти
Сирний суп з яловичиною
Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...
Брускетта (найпростіший рецепт)
Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...
Брускетта з артишоками
Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...
Брускетта
Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...
Брускетта з томатами
Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою. опис приготування: З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська бр...