Рецепт Брускетта з печеним гарбузом і фетою

Рецепт Брускетта з печеним гарбузом і фетою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Брускетта вже давно є популярною закускою по всьому світу, а раніше вона була їжею для італійських бідняків. Різноманітність інгредієнтів для начинки і простота роблять блюдо улюбленим для багатьох.

опис приготування:

Сьогодні я підготувала для вас рецепт, в якому описано, як приготувати брускетту з печеним гарбузом і фетою. Ситна варіація може замінити вам сніданок. Вона також добре виглядає на святковому столі. Робити її легко, але піде час на підготовку головного інгредієнта. Зате текстура у гарбуза буде дуже ніжна.

  • гарбуз— 300 грам
  • Фета— 100 грам
  • чебрець, гілочка— 2-3 штук
  • часник— 4 зубчики
  • чіабатта— 6 скибочок
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
Брускетта з печеним гарбузом і фетою - фото крок 1 Гарбуз промийте і почистіть. Наріжте її скибочками в 2-3 см. Потім перекладіть овоч на деко з пергаментним папером. Зверху змастіть гарбуз маслом і шматочками чебрецю. Розкладіть очищений часник.

Брускетта з печеним гарбузом і фетою - фото крок 2 запікайте гарбуз 25 хвилин при 180 градусах в духовці. Потім розімніть її виделкою, а замість неї відправте запікатися скибочки чіабатти на 6 хвилин.

Брускетта з печеним гарбузом і фетою - фото крок 3 Готову чіабатту натріть часником, змастіть гарбузом і розкладіть шматочки сиру. Зверху додайте чебрець і трохи масла. Смачного!

Подібні рецепти

Томатний Брускетта Amatriciana

Сирний суп з яловичиною

Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...

Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)

Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...

Брускетта з артишоками

Брускетта з артишоками

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...

Брускетта

Брускетта

Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...

Брускетта з томатами

Брускетта з томатами

Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою. опис приготування: З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська бр...