Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею.

опис приготування:

Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити, що начинка для брускетти може бути будь-яка. наприклад, в даному випадку це шматочки помідорів, базилік і моцарелла. Такий варіант ви можете накрити зверху ще 1 тостом і підігріти на сковороді. Така закуска готується легко і швидко.

Смачного!

  • помідори— 8 штук
  • Рубаний свіжий базилік— 50 грам
  • пармезан— 50 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець— 1/4 чайних ложки
  • французький багет— 1 штука
1 Наріжте помідори кубиками, складіть в миску.

2 Туди ж відправте подрібнений базилік, натертий пармезан і подрібнений часник.

3 Приправте все бальзамічним оцтом, маслом, сіллю і перцем. Акуратно все перемішайте.

4 Багет наріжте шматочками і підсмажте в тостерніцей або підсушіть на сковороді. Помідори викладіть на тости.

Подібні рецепти

Томатний Брускетта Amatriciana

Грінки (найпростіший рецепт)

Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...

Брускетта з артишоками

Брускетта з артишоками

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...

Брускетта

Брускетта

Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...

Брускетта з печеним гарбузом і фетою

Брускетта з печеним гарбузом і фетою

Брускетта вже давно є популярною закускою по всьому світу, а раніше вона була їжею для італійських бідняків. Різноманітність інгредієнтів для начинки і простота роблять блюдо улюбленим для багатьох. опис приготування: Сьогодні я підготувала для вас рецепт, в якому описано, як приготувати бруск...

Брускетта з томатами

Брускетта з томатами

Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою. опис приготування: З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська бр...