Брускетта (найпростіший рецепт)
Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею.
опис приготування:
Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити, що начинка для брускетти може бути будь-яка. наприклад, в даному випадку це шматочки помідорів, базилік і моцарелла. Такий варіант ви можете накрити зверху ще 1 тостом і підігріти на сковороді. Така закуска готується легко і швидко.
Смачного!
- помідори— 8 штук
- Рубаний свіжий базилік— 50 грам
- пармезан— 50 грам
- часник— 2 зубчики
- Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
- Оливкова олія— 1 Чайна ложка
- Сіль і перець— 1/4 чайних ложки
- французький багет— 1 штука
2 Туди ж відправте подрібнений базилік, натертий пармезан і подрібнений часник.
3 Приправте все бальзамічним оцтом, маслом, сіллю і перцем. Акуратно все перемішайте.
4 Багет наріжте шматочками і підсмажте в тостерніцей або підсушіть на сковороді. Помідори викладіть на тости.
Подібні рецепти
Грінки (найпростіший рецепт)
Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...
Брускетта з артишоками
Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...
Брускетта
Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...
Брускетта з печеним гарбузом і фетою
Брускетта вже давно є популярною закускою по всьому світу, а раніше вона була їжею для італійських бідняків. Різноманітність інгредієнтів для начинки і простота роблять блюдо улюбленим для багатьох. опис приготування: Сьогодні я підготувала для вас рецепт, в якому описано, як приготувати бруск...
Брускетта з томатами
Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою. опис приготування: З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська бр...