Рецепт Брускетта

Рецепт Брускетта
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені.

опис приготування:

Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а начинку для хліба можна приготувати з чого завгодно. Я ж розповім вам, як приготувати брускетту з начинкою з в'ялених помідорів, олівок і моцареллі. Такі бутерброди можна приготувати на сніданок, обід або вечерю, вони відмінно підходять для перекусу. А ще Брускетта користується успіхом у гостей, тому на святковому столі цієї страви теж буде місце. готуємо!

  • Білий хліб— 4 скибочки
  • моцарелла— 40 грам
  • оливки консервовані— 8-10 штук
  • в'ялені помідори— 6-8 штук
  • часник— 1 зубчик
  • Оливкова олія— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
  • базилік сушений— 2 щіпки(якщо є свіжий — 5-6 листочків)
Брускетта - фото крок 1 В ідеалі брускетту готують з чіабатти, але можна за основу взяти будь-який білий хліб. Нарізаємо його скибочками завтовшки трохи більше 1 см.

Брускетта - фото крок 2 І на сухій сковороді обсмажуємо хліб до рум'яної скоринки. У деяких рецептах радять змастити хліб перед обжаркой оливковою олією, але я не буду.

Брускетта - фото крок 3 Хрусткі обсмажені шматочки хліба натираємо часником.

Брускетта - фото крок 4 Нарізаємо на маленькі шматочки оливки без кісточок.

Брускетта - фото крок 5 Відрізаємо від кульки моцарели невеликий шматочок і нарізаємо приблизно такими ж шматочками, як оливки.

Брускетта - фото крок 6 Я буду використовувати домашні в'ялені помідори. нарізаємо.

Брускетта - фото крок 7 Викладаємо всі інгредієнти в миску, додаємо базилік, сіль, перець і оливкове масло. Можна використовувати масло від в'ялених помідорів.

Брускетта - фото крок 8 перемішуємо.

Брускетта - фото крок 9 І викладаємо на шматочки обсмаженого ароматного хліба. Блюдо готово.

Подібні рецепти

Томатний Брускетта Amatriciana

Брускетта з моцарелою

Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...

Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)

Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...

Брускетта з артишоками

Брускетта з артишоками

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...

Брускетта з печеним гарбузом і фетою

Брускетта з печеним гарбузом і фетою

Брускетта вже давно є популярною закускою по всьому світу, а раніше вона була їжею для італійських бідняків. Різноманітність інгредієнтів для начинки і простота роблять блюдо улюбленим для багатьох. опис приготування: Сьогодні я підготувала для вас рецепт, в якому описано, як приготувати бруск...

Брускетта з томатами

Брускетта з томатами

Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою. опис приготування: З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська бр...