Рецепт Брускетта з томатами

Рецепт Брускетта з томатами
Кількість порцій: 3-6 Час приготування: 30 хв.
Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою.

опис приготування:

З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська брускетта теж чертовски смачна. Особливо з різноманітними добавками, соусами. З часничком, помідорами та базиліком - взагалі незабутня! Подивіться як зробити блюдо "; Брускетта з томатами ";, це чудовий варіант, коли потрібно швидко перекусити і плюс гарна подача.

  • помідори— 6-8 штук
  • кнопка— 1 штука(Можна використовувати багет)
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Оливкова олія— 5 Ст. ложок
  • Бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки(Можна замінити лимонним соком)
  • сіль— 1 За смаком
  • Чорний перець— 1 За смаком
Брускетта з томатами - фото крок 1 нарізаємо цибулю, подрібнюємо часник і базелік.

Брускетта з томатами - фото крок 2 нарізаємо помідори.

Брускетта з томатами - фото крок 3 змішайте помідори, цибуля, часник і базилік в великій мисці.

Брускетта з томатами - фото крок 4 Додаємо столову ложку солі і чайну ложку перцю (все грубого помелу).

Брускетта з томатами - фото крок 5 Додаємо оливкову олію і оцет.

Брускетта з томатами - фото крок 6 Ретельно перемішуємо і пробуємо, додаємо якщо чогось не вистачає на ваш смак.

Брускетта з томатами - фото крок 7 нагріваємо духовку, викладаємо на деко порізаний батон, змащуємо оливковою олією. Тримаємо хліб в духовці 2-3 хвилини.

Подібні рецепти

Томатний Брускетта Amatriciana

Брускетта з авокадо і томатами

Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...

Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)

Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...

Брускетта з артишоками

Брускетта з артишоками

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...

Брускетта з печеним гарбузом і фетою

Брускетта з печеним гарбузом і фетою

Брускетта вже давно є популярною закускою по всьому світу, а раніше вона була їжею для італійських бідняків. Різноманітність інгредієнтів для начинки і простота роблять блюдо улюбленим для багатьох. опис приготування: Сьогодні я підготувала для вас рецепт, в якому описано, як приготувати бруск...

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем

Брускетта - дуже проста закуска, але цікава вона тим, що при її приготуванні може використовуватися безліч інгредієнтів іноді, здавалося б, зовсім не поєднуваних, як і в цьому випадку. опис приготування: Брускетта існує безліч. По суті, це бутерброд з різними начинками і смаженим хлібом. Виход...