Рецепт Брускетта з артишоками

Рецепт Брускетта з артишоками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан.

опис приготування:

Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліба. Змастити обидві сторони хліба 1 столовою ложкою оливкової олії. Обсмажити скибочки хліба на грилі або в сковороді на середньому вогні до золотистого кольору і хрусткої скоринки з обох сторін. Викласти на блюдо, відкласти в сторону.

Нагріти залишилася столову ложку оливкової олії в середній сковороді на середньому вогні. Додати нарізаний часник і артишоки. Смажити до золотистого кольору, від 3 до 4 хвилин. Відкласти в сторону.

Приправити рикотту сіллю і перцем. викласти приблизно 2 столові ложки суміші на кожну скибочку хліба. Потім покласти обсмажені часник і артишоки. Приправити ще раз з сіллю і перцем. прикрасити пармезаном, полити оливковою олією і відразу подавати.


  • часнику— 2 зубчики
  • хліба— 4 скибочки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • банку (360 г) marinovannиh артишок— 1 штука
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • сир пармезан— — За смаком
Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліба. Змастити обидві сторони хліба 1 столовою ложкою оливкової олії. Обсмажити скибочки хліба на грилі або в сковороді на середньому вогні до золотистого кольору і хрусткої скоринки з обох сторін. Викласти на блюдо, відкласти в сторону.

Нагріти залишилася столову ложку оливкової олії в середній сковороді на середньому вогні. Додати нарізаний часник і артишоки. Смажити до золотистого кольору, від 3 до 4 хвилин. Відкласти в сторону.

Приправити рикотту сіллю і перцем. викласти приблизно 2 столові ложки суміші на кожну скибочку хліба. Потім покласти обсмажені часник і артишоки. Приправити ще раз з сіллю і перцем. прикрасити пармезаном, полити оливковою олією і відразу подавати.


Подібні рецепти

Томатний Брускетта Amatriciana

Яєчня з артишоками і картоплею

Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...

Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)

Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...

Брускетта з печеним гарбузом і фетою

Брускетта з печеним гарбузом і фетою

Брускетта вже давно є популярною закускою по всьому світу, а раніше вона була їжею для італійських бідняків. Різноманітність інгредієнтів для начинки і простота роблять блюдо улюбленим для багатьох. опис приготування: Сьогодні я підготувала для вас рецепт, в якому описано, як приготувати бруск...

Брускетта

Брускетта

Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...

Брускетта з томатами

Брускетта з томатами

Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою. опис приготування: З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська бр...