Рецепт Кинутий бісквіт
бісквіт, приготований за цим рецептом, завжди буде ідеальної форми і консистенції. Це польський рецепт, який не підведе вас і допоможе приготувати ідеальну основу для будь-якого торта!
опис приготування:
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кинутий бісквіт - оригінальний варіант традиційного коржа. За цим рецептом вам необхідно підняти над столом і кинути форму з бісквітом, тоді з нього вийде зайве повітря. Обов'язково приготуйте бісквіт за цим рецептом: шоколадний - з какао, а світлий - з крохмалем.
- Яйця курячі середнього розміру— 5 штук
- цукор— 170 грам
- Ванільний цукор— 10 грам
- Какао-порошок— 35 грам
- борошно— 90 грам
2. Білки збийте міксером до стійкого стану. Невеликими дозами додайте цукор і, не перериваючи збивання, доведіть масу до стійких піків.
3. По одному додайте жовтки, продовжуючи збивати масу міксером на невеликій швидкості. Поступово з'єднайте борошняну суміш з яєчною, акуратно перемішуючи зверху вниз.
4. Дно рознімної форми діаметром 24 см застеліть папером для випічки. Викладіть тісто у форму і перейдіть її за годинниковою стрілкою три рази, щоб тісто рівномірно розподілилося.
5. Випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці 40 хвилин. Бісквіт буде готовий, якщо по центру і по краях у бісквіта буде однаково пружна консистенція. Готовий бісквіт переверніть догори дном, підійміть форму приблизно на 50 см над столом і киньте.
6. Потім залиште бісквіт на решітці догори дном і повністю остудіть. Ножем відокремте бісквіт від форми і витягніть його. Смачного!
Подібні рецепти
Окрошка з кількою в томаті
англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...
Бісквіт, який виходить завжди
Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...
Бісквіт молочний в мультиварці
Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...
Бісквіт на ряжанка
Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...
Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном
Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...