Рецепт Кинутий бісквіт

Рецепт Кинутий бісквіт
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 4 г. 0 хв.
бісквіт, приготований за цим рецептом, завжди буде ідеальної форми і консистенції. Це польський рецепт, який не підведе вас і допоможе приготувати ідеальну основу для будь-якого торта!

опис приготування:

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кинутий бісквіт - оригінальний варіант традиційного коржа. За цим рецептом вам необхідно підняти над столом і кинути форму з бісквітом, тоді з нього вийде зайве повітря. Обов'язково приготуйте бісквіт за цим рецептом: шоколадний - з какао, а світлий - з крохмалем.

  • Яйця курячі середнього розміру— 5 штук
  • цукор— 170 грам
  • Ванільний цукор— 10 грам
  • Какао-порошок— 35 грам
  • борошно— 90 грам
кинутий бісквіт - фото крок 1 1. Цукор змішайте з ванільним цукром. Просіяне борошно змішайте з просіяним какао-порошком і ще раз просійте. Яйця розділіть на білки і жовтки.

кинутий бісквіт - фото крок 2 2. Білки збийте міксером до стійкого стану. Невеликими дозами додайте цукор і, не перериваючи збивання, доведіть масу до стійких піків.

кинутий бісквіт - фото крок 3 3. По одному додайте жовтки, продовжуючи збивати масу міксером на невеликій швидкості. Поступово з'єднайте борошняну суміш з яєчною, акуратно перемішуючи зверху вниз.

кинутий бісквіт - фото крок 4 4. Дно рознімної форми діаметром 24 см застеліть папером для випічки. Викладіть тісто у форму і перейдіть її за годинниковою стрілкою три рази, щоб тісто рівномірно розподілилося.

кинутий бісквіт - фото крок 5 5. Випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці 40 хвилин. Бісквіт буде готовий, якщо по центру і по краях у бісквіта буде однаково пружна консистенція. Готовий бісквіт переверніть догори дном, підійміть форму приблизно на 50 см над столом і киньте.

кинутий бісквіт - фото крок 6 6. Потім залиште бісквіт на решітці догори дном і повністю остудіть. Ножем відокремте бісквіт від форми і витягніть його. Смачного!

Подібні рецепти

Бісквіт «Пряжене молоко»

Вишневий бісквіт

Готувати бісквіт на молоці можна з додаванням яєць або без. Це ніжна заготовка для будь-якого торта. Особливий смак такого торту додасть пряжене молоко. Пропоную приготувати бісквіт "; Пряжене молоко ";. опис приготування: Як приготувати бісквіт, щоб він вийшов пишним, легким і смачним? Зовсім...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...