Рецепт Берлінер

Рецепт Берлінер
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Берлінер - це вид пончиків, які придумали в Берліні. Вони великі, пишні, без дірочки посередині, але зате з начинкою. Тому існує не мало смакових варіацій. Спробуємо одну з них.

опис приготування:

Рецепт не є складним, вам лише необхідно замішати дріжджове тісто, і дочекатися, поки воно підніметься. Вироби виходять середнього розміру, а кількість начинки варіюйте за вашим бажанням. подивіться, як приготувати Берлінер з повидлом, і ви зможете порадувати своїх близьких смачною випічкою.

  • дріжджі пресовані— 25 грам
  • Вершкове масло— 150 грам
  • молоко— 2 склянки
  • Борошно пшеничне— 6-7 склянок
  • яйце— 2 штуки
  • Povidlo— 100-150 грам
  • цукор— 3-4 Ст. ложок
  • Цукрова пудра— 5 Ст. ложок
  • Рослинна олія— 1 літр
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • ванілін— 1 щіпка
Берлінер - фото крок 1 У теплому молоці замочіть дріжджі по інструкції на упаковці.

Берлінер - фото крок 2 Потім в молоко додайте сіль, розтоплене вершкове масло, цукор і яйця.

Берлінер - фото крок 3 масу перемішайте, а потім всипте борошно.

Берлінер - фото крок 4 Замішайте м'яке тісто. Залиште його в теплому місці під рушником на 1,5 годину.

Берлінер - фото крок 5 Готове тісто розкачати в корж в 1 см завтовшки. Виріжте з нього вироби приблизно в 10 см діаметром.

Берлінер - фото крок 6 Борошняні заготовки викладіть на поверхню і закрийте рушником. Залиште на 30 хвилин.

Берлінер - фото крок 7 Потім пончики обсмажте з обох сторін в розігрітій олії на сковороді або фритюрі.

Берлінер - фото крок 8 Потім вироби перекладіть на паперовий рушник, щоб скло зайве масло.

Берлінер - фото крок 9 Заповніть konditerskiй povidlom Мішок. Заповніть начинкою пончики.

Берлінер - фото крок 10 Берлінер подавайте з цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Варення з обліпихи (простий рецепт)

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...