Рецепт Берлінер
Берлінер - це вид пончиків, які придумали в Берліні. Вони великі, пишні, без дірочки посередині, але зате з начинкою. Тому існує не мало смакових варіацій. Спробуємо одну з них.
опис приготування:
Рецепт не є складним, вам лише необхідно замішати дріжджове тісто, і дочекатися, поки воно підніметься. Вироби виходять середнього розміру, а кількість начинки варіюйте за вашим бажанням. подивіться, як приготувати Берлінер з повидлом, і ви зможете порадувати своїх близьких смачною випічкою.
- дріжджі пресовані— 25 грам
- Вершкове масло— 150 грам
- молоко— 2 склянки
- Борошно пшеничне— 6-7 склянок
- яйце— 2 штуки
- Povidlo— 100-150 грам
- цукор— 3-4 Ст. ложок
- Цукрова пудра— 5 Ст. ложок
- Рослинна олія— 1 літр
- сіль— 1 Чайна ложка
- ванілін— 1 щіпка
Потім в молоко додайте сіль, розтоплене вершкове масло, цукор і яйця.
масу перемішайте, а потім всипте борошно.
Замішайте м'яке тісто. Залиште його в теплому місці під рушником на 1,5 годину.
Готове тісто розкачати в корж в 1 см завтовшки. Виріжте з нього вироби приблизно в 10 см діаметром.
Борошняні заготовки викладіть на поверхню і закрийте рушником. Залиште на 30 хвилин.
Потім пончики обсмажте з обох сторін в розігрітій олії на сковороді або фритюрі.
Потім вироби перекладіть на паперовий рушник, щоб скло зайве масло.
Заповніть konditerskiй povidlom Мішок. Заповніть начинкою пончики.
Берлінер подавайте з цукровою пудрою. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Варення з обліпихи (простий рецепт)
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...