Рецепт Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем
Брускетта - дуже проста закуска, але цікава вона тим, що при її приготуванні може використовуватися безліч інгредієнтів іноді, здавалося б, зовсім не поєднуваних, як і в цьому випадку.
опис приготування:
Брускетта існує безліч. По суті, це бутерброд з різними начинками і смаженим хлібом. Виходите з наявності продуктів і експериментуйте з начинками. В даному рецепті я б додала сиру трохи гостроти: часнику і перцю чилі.
- хліб білий— 2 скибочки
- помідори— 1 штука
- ікра мойви— 2 Ст. ложки
- кріп— 4 штуки
- Сир— 3 Ст. ложки
- яйце— 2 штуки(перепелине)
- Листя салату— 70 грам
- Вершкове масло— 15 грам
- Масло оливкове— 1 Ст. ложка
- перець— За смаком
2. Обсмажте до хрусткого стану.
3. Збризніть ікру лимонним соком, додайте до сиру.
4. Помідор наріжте кубиком, кріп дрібно нарізаємо і додаємо до сиру.
5. З перепелиних яєць посмажте яєчню.
6. На обсмажену хліб викладіть салат.
7. Потім сирну масу.
8. Зверху викладіть яєчню, подайте до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Манний пиріг з ягодою
Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів із зеленню і козячим сиром. Дуже гарна літня закуска, підходить для виїздів на природу або швидких сніданків. ситно, смачно і оригінально. опис приготування: Брускетта з козячим сиром і зеленню — це італійська варіація самого тривіального бут...
Брускетта
Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...
Томатний Брускетта Amatriciana
Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...
Брускетта (найпростіший рецепт)
Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...
Брускетта з артишоками
Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...