Рецепт Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем

Рецепт Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Брускетта - дуже проста закуска, але цікава вона тим, що при її приготуванні може використовуватися безліч інгредієнтів іноді, здавалося б, зовсім не поєднуваних, як і в цьому випадку.

опис приготування:

Брускетта існує безліч. По суті, це бутерброд з різними начинками і смаженим хлібом. Виходите з наявності продуктів і експериментуйте з начинками. В даному рецепті я б додала сиру трохи гостроти: часнику і перцю чилі.

  • хліб білий— 2 скибочки
  • помідори— 1 штука
  • ікра мойви— 2 Ст. ложки
  • кріп— 4 штуки
  • Сир— 3 Ст. ложки
  • яйце— 2 штуки(перепелине)
  • Листя салату— 70 грам
  • Вершкове масло— 15 грам
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • перець— За смаком
Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем - фото крок 1 1. хліб розріжте.

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем - фото крок 2 2. Обсмажте до хрусткого стану.

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем - фото крок 3 3. Збризніть ікру лимонним соком, додайте до сиру.

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем - фото крок 4 4. Помідор наріжте кубиком, кріп дрібно нарізаємо і додаємо до сиру.

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем - фото крок 5 5. З перепелиних яєць посмажте яєчню.

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем - фото крок 6 6. На обсмажену хліб викладіть салат.

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем - фото крок 7 7. Потім сирну масу.

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем - фото крок 8 8. Зверху викладіть яєчню, подайте до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Брускетта з зеленню і козячим сиром

Манний пиріг з ягодою

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів із зеленню і козячим сиром. Дуже гарна літня закуска, підходить для виїздів на природу або швидких сніданків. ситно, смачно і оригінально. опис приготування: Брускетта з козячим сиром і зеленню — це італійська варіація самого тривіального бут...

Брускетта

Брускетта

Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...

Томатний Брускетта Amatriciana

Томатний Брускетта Amatriciana

Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...

Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)

Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...

Брускетта з артишоками

Брускетта з артишоками

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...