Рецепт Булочки з листкового тіста з сиром

Рецепт Булочки з листкового тіста з сиром
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
На відміну від звичних ватрушек, ця випічка виходить просто повітряної. Дуже смачна і ніжна, вона не тільки сподобається всій вашій родині, але і для гостей стане відмінним частуванням до чаю.

опис приготування:

З цього досить нескладному рецептом ви зможете приготувати булочки, які полюблять всі у вашій родині, адже вони виходять дуже ніжними і залишаються смачними як в теплом, так і в холодному вигляді.

Відмінно підійде така випічка навіть для самих маленьких діток, адже в ній так багато корисного для них сиру.

  • тісто листкове— 500 грам
  • Жовток курячого яйця— 2 штуки
  • Сир— 500 грам
  • цукор— 100 грам
  • цукор ванільний— 2 чайних ложки
  • крохмаль— 30 грам
  • Ізюм— 30 грам(по бажанню)
  • Cedra— За смаком(лимона або апельсина)
Булочки з листкового тіста з сиром - фото крок 1 В окремій ємності розітріть з цукром один жовток, додайте туди ж сир, ванільний цукор, цедру, родзинки і крохмаль. Все ретельно перемішайте.

Булочки з листкового тіста з сиром - фото крок 2 Тісто попередньо розморозити, розкачайте і поділіть на 10-12 квадратних частин. У центр кожного квадратика викладіть начинку.

Булочки з листкового тіста з сиром - фото крок 3 Тепер кожен квадрат защіпніте таким чином, щоб куточки з'єдналися по діагоналі. Начинка буде трохи мовби визирати, не хвилюйтеся: так все і задумано!

Булочки з листкового тіста з сиром - фото крок 4 Утворені "; конвертики" викладіть на застелений пергаментом деко і змастіть за допомогою кулінарної кисті жовтком. За бажанням можете ще трохи присипати зверху цукром.

Булочки з листкового тіста з сиром - фото крок 5 Випікаються такі булочки досить швидко, всього 20-25 хвилин при 200 градусах. Не забувайте, що перед тим, як ставити випічку в духовку, її потрібно добре розігріти, інакше істотно може збільшитися час приготування, та й пиріжки ризикують бути зіпсованими!

Подібні рецепти

Булочки з пісочного тіста з яблуками

Булочки з листкового тіста з сиром та родзинками

Рецепт приготування пісочного булочок з начинкою з яблук, тушкованих з соком лимона. опис приготування: Пісочні булочки з яблуками і лимонним соком мають приємний кисло-солодкий смак. приготування: Очистити яблука від шкірки і серцевини, нарізати на шматочки. Викласти в каструлю, додати сік ли...

Булочки з беконом і сиром

Булочки з беконом і сиром

Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. опис приготування: Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. мука— 1 Склянка яйце— 3 штуки бекон— 2 штуки тертий сир— 1 Склянка базилік— 1 Чайна ложка порошок пахта— 1 Чайна ложка сіль— 1 штука мелений перець— 1 штука Розіг...

Булочки з гуава і вершковим сиром

Булочки з гуава і вершковим сиром

Рецепт приготування листкових булочок з гуави, вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Ці булочки з гуава мають пікантний кисло-солодкий смак. листа листкового тіста— 2 штуки банку гуави оболонок— 1 штука лимонного соку— 1 Чайна ложка вершкового сиру— 360 грам цу...

Булочки з сиром та цибулею

Булочки з сиром та цибулею

Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...

Брусничний пиріг з пісочного тіста

Брусничний пиріг з пісочного тіста

Цей брусничний пиріг з пісочного тіста в домашніх умовах готується швидко і просто. Рекомендую і вам спробувати! Виходить дуже смачно і ніжно. Підходить до чаю! опис приготування: Цей рецепт приготування брусничного пирога з пісочного тіста приголомшливий! ніжна, тане в роті випічка. Особисто ...