Рецепт Булочки з листкового тіста з сиром
На відміну від звичних ватрушек, ця випічка виходить просто повітряної. Дуже смачна і ніжна, вона не тільки сподобається всій вашій родині, але і для гостей стане відмінним частуванням до чаю.
опис приготування:
З цього досить нескладному рецептом ви зможете приготувати булочки, які полюблять всі у вашій родині, адже вони виходять дуже ніжними і залишаються смачними як в теплом, так і в холодному вигляді.
Відмінно підійде така випічка навіть для самих маленьких діток, адже в ній так багато корисного для них сиру.
- тісто листкове— 500 грам
- Жовток курячого яйця— 2 штуки
- Сир— 500 грам
- цукор— 100 грам
- цукор ванільний— 2 чайних ложки
- крохмаль— 30 грам
- Ізюм— 30 грам(по бажанню)
- Cedra— За смаком(лимона або апельсина)
Тісто попередньо розморозити, розкачайте і поділіть на 10-12 квадратних частин. У центр кожного квадратика викладіть начинку.
Тепер кожен квадрат защіпніте таким чином, щоб куточки з'єдналися по діагоналі. Начинка буде трохи мовби визирати, не хвилюйтеся: так все і задумано!
Утворені "; конвертики" викладіть на застелений пергаментом деко і змастіть за допомогою кулінарної кисті жовтком. За бажанням можете ще трохи присипати зверху цукром.
Випікаються такі булочки досить швидко, всього 20-25 хвилин при 200 градусах. Не забувайте, що перед тим, як ставити випічку в духовку, її потрібно добре розігріти, інакше істотно може збільшитися час приготування, та й пиріжки ризикують бути зіпсованими!
Подібні рецепти
Булочки з листкового тіста з сиром та родзинками
Рецепт приготування пісочного булочок з начинкою з яблук, тушкованих з соком лимона. опис приготування: Пісочні булочки з яблуками і лимонним соком мають приємний кисло-солодкий смак. приготування: Очистити яблука від шкірки і серцевини, нарізати на шматочки. Викласти в каструлю, додати сік ли...
Булочки з беконом і сиром
Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. опис приготування: Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. мука— 1 Склянка яйце— 3 штуки бекон— 2 штуки тертий сир— 1 Склянка базилік— 1 Чайна ложка порошок пахта— 1 Чайна ложка сіль— 1 штука мелений перець— 1 штука Розіг...
Булочки з гуава і вершковим сиром
Рецепт приготування листкових булочок з гуави, вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Ці булочки з гуава мають пікантний кисло-солодкий смак. листа листкового тіста— 2 штуки банку гуави оболонок— 1 штука лимонного соку— 1 Чайна ложка вершкового сиру— 360 грам цу...
Булочки з сиром та цибулею
Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...
Брусничний пиріг з пісочного тіста
Цей брусничний пиріг з пісочного тіста в домашніх умовах готується швидко і просто. Рекомендую і вам спробувати! Виходить дуже смачно і ніжно. Підходить до чаю! опис приготування: Цей рецепт приготування брусничного пирога з пісочного тіста приголомшливий! ніжна, тане в роті випічка. Особисто ...