Рецепт Великі макарони з фаршем
В Італії це блюдо вважається традиційним, у нас такі макарони також набирають популярність. Вони настільки красиві і смачні, що їсти їх — це справжнє задоволення і свято для душі і тіла.
опис приготування:
Я дуже люблю італійську кухню, але оскільки довго стояти біля плити у мене часу немає, я трохи спрощую все страви і підлаштовують їх склад під свої смакові переваги. Цей рецепт приготування великих макаронів з фаршем я теж зробила трохи легше і простіше, наприклад, соус тут, на відміну від оригінального варіанту, я використовувала покупної, а не робила сама, та й начинка у мене найпростіша: фарш, цибуля і часник. До речі, що стосується сиру, взагалі робити великі макарони з фаршем в домашніх умовах найкраще з проволоне (італійський сир), у нього особливий смак, але я заміняю цей сир звичайної моцарелою, з нею блюдо вийде не гірше.
- макарони— 12 штук(у мене черепашки, але можна і трубочки)
- фарш м'ясний— 450-500 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука(невелика цибулина)
- часник— 2-3 зубчиків
- моцарелла нарізана— 1,5 склянки
- Соус для спагетті— 1 Склянка(або томатна паста)
- Вершкове масло— 1 Ст. ложка
- спеції— За смаком(перець чорний мелений, базилік, орегано)
- сіль— За смаком
Поки макарони варяться, ми ставимо на вогонь сковороду і розтоплюємо в ній вершкове масло.
Обсмажуємо на маслі спочатку подрібнену цибулю з часником, потім додаємо фарш і смажимо все, помішуючи, до золотистого кольору.
Після цього відкидаємо фарш на друшляк, щоб з нього стік зайвий жир.
Повертаємо фарш на сковороду, додаємо в нього базилік, орегано, перець і сіль за смаком, а також половину нарізаного сиру, перемішуємо все, поки сир не розтане.
Тепер беремо форму для випічки і викладаємо в неї 3/4 склянки соусу для спагетті, розподіляємо його рівномірно.
Зварені макарони також відкидаємо на друшляк і фаршируємо кожну черепашку приготовленої начинкою. Викладаємо їх акуратно в форму з соусом начинкою вниз.
Поливаємо макарони соусом і посипаємо нарізаною моцарелою.
Далі макарони можна поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин, але якщо час підтискає їх можна приготувати і в мікрохвильовій печі (10 хвилин при повній потужності).
Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Млинці великі
Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...
Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці
Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...
Баклажани по-турецьки з фаршем
Баклажани по-турецьки з фаршем готують по-різному. Баклажани з фаршем смажать, запікають у духовці, гасять… Я ж нафаршіруйте їх фаршем і овочами і зажарю на сковороді. Всю цю красу окрашу мигдалем! опис приготування: Як приготувати баклажани по-турецьки з фаршем? 1. У великій сковороді на сере...
Баклажани з фаршем в духовці
Баклажани з фаршем в духовці - чудове літнє блюдо. М'ясний фарш і баклажан в процесі приготування просочуються соком помідора. Блюдо надзвичайно ароматне, ситне і смачне. опис приготування: Баклажани з фаршем дуже схожі на всім відомі "; човники" з тією лише різницею, що тут баклажан не розріз...
Млинцевий пиріг з фаршем
Млинцевий пиріг за принципом приготування нагадує процес приготування лазаньї. Замість листів лазаньї використовуються готові млинці. Все дуже просто, а виходить завжди дуже смачно! опис приготування: Такий млинцевий пиріг можна приготувати як для святкового столу, так і для повсякденного дома...