Рецепт Великі макарони з фаршем

Рецепт Великі макарони з фаршем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
В Італії це блюдо вважається традиційним, у нас такі макарони також набирають популярність. Вони настільки красиві і смачні, що їсти їх — це справжнє задоволення і свято для душі і тіла.

опис приготування:

Я дуже люблю італійську кухню, але оскільки довго стояти біля плити у мене часу немає, я трохи спрощую все страви і підлаштовують їх склад під свої смакові переваги. Цей рецепт приготування великих макаронів з фаршем я теж зробила трохи легше і простіше, наприклад, соус тут, на відміну від оригінального варіанту, я використовувала покупної, а не робила сама, та й начинка у мене найпростіша: фарш, цибуля і часник. До речі, що стосується сиру, взагалі робити великі макарони з фаршем в домашніх умовах найкраще з проволоне (італійський сир), у нього особливий смак, але я заміняю цей сир звичайної моцарелою, з нею блюдо вийде не гірше.

  • макарони— 12 штук(у мене черепашки, але можна і трубочки)
  • фарш м'ясний— 450-500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(невелика цибулина)
  • часник— 2-3 зубчиків
  • моцарелла нарізана— 1,5 склянки
  • Соус для спагетті— 1 Склянка(або томатна паста)
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • спеції— За смаком(перець чорний мелений, базилік, орегано)
  • сіль— За смаком
Великі макарони з фаршем - фото крок 1 Отже, для початку нам потрібно приготувати макарони відповідно до інструкції на упаковці.

Великі макарони з фаршем - фото крок 2 Поки макарони варяться, ми ставимо на вогонь сковороду і розтоплюємо в ній вершкове масло.

Великі макарони з фаршем - фото крок 3 Обсмажуємо на маслі спочатку подрібнену цибулю з часником, потім додаємо фарш і смажимо все, помішуючи, до золотистого кольору.

Великі макарони з фаршем - фото крок 4 Після цього відкидаємо фарш на друшляк, щоб з нього стік зайвий жир.

Великі макарони з фаршем - фото крок 5 Повертаємо фарш на сковороду, додаємо в нього базилік, орегано, перець і сіль за смаком, а також половину нарізаного сиру, перемішуємо все, поки сир не розтане.

Великі макарони з фаршем - фото крок 6 Тепер беремо форму для випічки і викладаємо в неї 3/4 склянки соусу для спагетті, розподіляємо його рівномірно.

Великі макарони з фаршем - фото крок 7 Зварені макарони також відкидаємо на друшляк і фаршируємо кожну черепашку приготовленої начинкою. Викладаємо їх акуратно в форму з соусом начинкою вниз.

Великі макарони з фаршем - фото крок 8 Поливаємо макарони соусом і посипаємо нарізаною моцарелою.

Великі макарони з фаршем - фото крок 9 Далі макарони можна поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин, але якщо час підтискає їх можна приготувати і в мікрохвильовій печі (10 хвилин при повній потужності).

Великі макарони з фаршем - фото крок 10 Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Млинці великі

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...

Баклажани по-турецьки з фаршем

Баклажани по-турецьки з фаршем

Баклажани по-турецьки з фаршем готують по-різному. Баклажани з фаршем смажать, запікають у духовці, гасять… Я ж нафаршіруйте їх фаршем і овочами і зажарю на сковороді. Всю цю красу окрашу мигдалем! опис приготування: Як приготувати баклажани по-турецьки з фаршем? 1. У великій сковороді на сере...

Баклажани з фаршем в духовці

Баклажани з фаршем в духовці

Баклажани з фаршем в духовці - чудове літнє блюдо. М'ясний фарш і баклажан в процесі приготування просочуються соком помідора. Блюдо надзвичайно ароматне, ситне і смачне. опис приготування: Баклажани з фаршем дуже схожі на всім відомі "; човники" з тією лише різницею, що тут баклажан не розріз...

Млинцевий пиріг з фаршем

Млинцевий пиріг з фаршем

Млинцевий пиріг за принципом приготування нагадує процес приготування лазаньї. Замість листів лазаньї використовуються готові млинці. Все дуже просто, а виходить завжди дуже смачно! опис приготування: Такий млинцевий пиріг можна приготувати як для святкового столу, так і для повсякденного дома...