Рецепт Баклажани з фаршем в духовці
Баклажани з фаршем в духовці - чудове літнє блюдо. М'ясний фарш і баклажан в процесі приготування просочуються соком помідора. Блюдо надзвичайно ароматне, ситне і смачне.
опис приготування:
Баклажани з фаршем дуже схожі на всім відомі "; човники" з тією лише різницею, що тут баклажан не розрізаний на дві частини вздовж, а просто в ньому робиться надріз посередині.
- фарш курячий— 300 грам
- баклажан— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 0,5 штуки
- часник— 1 зубчик
- помідор— 1 штука
- томатний морс— 150 грам(або соус)
- сир твердий— 50 грам
- Соняшникова олія— 30 мілілітрів
- сіль— 0,5 чайних ложки
Приготуйте начинку. Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду з рафінованим соняшниковою олією.
Підсмажте цибулю до прозорості і додайте подрібнений часник.
Викладіть в сковороду м'ясний фарш. У мене курячий, але можна взяти будь-який на ваш смак.
обсмажте фарш, постійно перемішуючи, протягом 10-12 хвилин.
У помідора видаліть шкірку, подрібніть його будь-яким способом і додайте в сковороду з фаршем. Можна використовувати, як я, томатний морс, приготований на зиму.
Перемішайте м'ясний фарш з томатом, сіль за смаком. можна поперчити, додати будь-які приправи і спеції.
Заповніть баклажани приготованим фаршем.
Викладіть в кожен баклажан пластинку помідора.
Залийте баклажани подрібненими помідорами, томатним морсом або томатним соком.
Запікайте в духовці 35-40 хвилин при температурі 185-190 градусів.
Будь-який твердий сир натріть на тертці. Дістаньте баклажани з духовки, посипте сиром і знову поверніть в духовку.
Тримайте баклажани в духовці ще 5 хвилин, поки сир повністю не розплавиться.
Готові фаршировані баклажани викладіть на тарілку і подавайте до столу гарячими.
Подібні рецепти
Печиво «Що тане сніг»
Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...
Баклажани з фаршем
Дуже люблю готувати з баклажанів. Ось найшвидше блюдо з них, яке знайшла в своїй кулінарній книзі — баклажани з фаршем. Мінімум клопоту і старань, але результат — разюче смачний! опис приготування: Що тільки не роблять з баклажан — їх і солять, і маринують, і запікають, і фарширують різними на...
Баклажани, фаршировані фаршем і грибами
Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...
Баклажани по-турецьки з фаршем
Баклажани по-турецьки з фаршем готують по-різному. Баклажани з фаршем смажать, запікають у духовці, гасять… Я ж нафаршіруйте їх фаршем і овочами і зажарю на сковороді. Всю цю красу окрашу мигдалем! опис приготування: Як приготувати баклажани по-турецьки з фаршем? 1. У великій сковороді на сере...
Бублики з фаршем в духовці
Бублики з фаршем в духовці - це нескладне в приготуванні блюдо, яке прикрасить ваш стіл. Якщо ви хочете почастувати своїх домашніх незвичайним, але простим частуванням, то це якраз те, що потрібно! опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати бублики з фаршем в духовці, то просто п...