Рецепт Баклажани фрі

Рецепт Баклажани фрі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
баклажани фрі — приголомшлива закуска! Не вимагають особливих зусиль і не займають багато часу. Подавайте баклажани фрі з вашим улюбленим соусом.

опис приготування:

ви переконаєтеся, що баклажани фрі — прекрасна, смачна закуска, а головне, дуже проста і швидка в приготуванні. До цієї закуски відмінно підходять і гострі і ніжні соуси. наприклад, часниковий соус зі сметаною або італійське песто. Ваші гості і близькі залишаться задоволені. Рецепт баклажан фрі я розповідаю всім подругам, дуже вже мені полюбилася ця закуска.

  • баклажани— 3 штуки
  • яйце— 1-2 штук(Залежно від розміру.)
  • сіль— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком(Для смаження.)
  • Панірувальні сухарі— 1 Склянка
баклажани фрі - фото крок 1 Помийте баклажани і наріжте їх однаковими по товщині скибочками. збийте яйце, приправити сіллю, і вимочіть в яєчної маси все скибочки баклажан.

баклажани фрі - фото крок 2 Потім ізвалять баклажани в панірувальних сухарях.

баклажани фрі - фото крок 3 Обсмажуйте на рослинній олії з обох боків до скориночки.

баклажани фрі - фото крок 4 Потім викладіть баклажани фрі на паперові серветки. Так зайвий жир і масло з них швидко стече.

баклажани фрі - фото крок 5 Подавайте баклажани фрі з вашим улюбленим соусом.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Чорничний соус

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...