Рецепт Баклажани в казані з куркою
Для любителів робити ситні смачні страви в домашніх умовах хочу запропонувати на замітку дуже цікавий рецепт. Не складно, приголомшливо ароматно і апетитно, немає причин, щоб не повторити.
опис приготування:
хочете дізнатися, як приготувати баклажани в казані з куркою і овочами на своїй кухні? Тоді не відкладайте в довгу шухляду, адже з цим покроковим рецептом з фото зробити блюдо під силу навіть тим, хто відносить себе до новачків в кулінарії. Крім баклажанів ви можете додати абсолютно будь-які овочі, які вам подобаються: картопля, солодкий перець, кабачки і т.д. З приправами також завжди можна експериментувати, додаючи різні спеції, пряні трави.
- курячі стегна— 4 штуки
- Картопля— 10 штук
- цибулина— 2-3 штук
- часник— 2-5 зубчиків
- Томатний соус— 500 грам
- сіль, спеції, зелень— За смаком
- баклажан— 2 штуки
- Солодкий перець— 2 штуки
- Рослинна олія— За смаком(для смаження)
2. очистіть картопля, наріжте великими скибочками і також обсмажте.
3. подрібніть цибулю, викладіть на сковороду з маслом. Обсмажте до золотистого кольору. Додайте часник і смажте ще пару хвилин, помішуючи.
4. Додайте томатний соус (можна подрібнити свіжі помідори або розвести у воді томатну пасту, наприклад).
5. підсолити трохи, додайте дрібку цукру, спеції і зелень. перемішайте.
6. Тепер можна збирати блюдо. На дно казана викладіть обсмажену курку.
7. Зверху - приблизно половину обсмаженого картоплі.
8. сіль, перець, спеції за смаком.
9. вимийте, обсушити і наріжте середніми скибочками баклажани. Підсолити їх попередньо, а потім знову промийте. Обсушити і викладіть в казан.
10. Додайте крупно нарізаний солодкий (а також за бажанням гострий) перець.
11. Викладіть другу половину картоплі.
12. Акуратно накрийте все обсмаженою цибулею з соусом. Поставте на вогонь і залиште гаситися під закритою кришкою до готовності близько 40-55 хвилин.
Подібні рецепти
Салат з моркви і шпинату
Баранина тушкована в казані - дуже просте в приготуванні блюдо, а найголовніший інгредієнт - баранина виходить м'якою і соковитою. опис приготування: Мінімальний набір продуктів і мінімальну кількість часу, який витрачається на підготовку, роблять це блюдо ще більш привабливим в очах господинь...
Баранина в казані
Казанок годиться не тільки для приготування в похідних умовах. У ньому можна зробити дуже смачне перше або друге блюдо у себе у дворі. Поділюся смачним рецептом, як приготувати баранину в казані. опис приготування: Для приготування всі інгредієнти нарізаю і складаю в казанок, потім довго тушу ...
Баранячі ребра в казані
Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані. опис приготування: Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Ст...
Баранячі реберця в казані
Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...
Баклажани, фаршировані куркою і овочами
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати баклажани, фаршировані куркою і овочами, оригінальне літнє блюдо. Раджу подавати фаршировані баклажани з зеленим соусом - так смачніше і красивіше. опис приготування: На літньому столі обов'язково повинні бути страви з кабачків і баклажанів, тому р...