Рецепт Білі гриби в сметані
ух, до чого ж вони смачні, ці білі гриби! Серед величезної кількості рецептів приготування боровиків, цей, мабуть, мій улюблений - нічого зайвого, але смак просто запаморочливий!
опис приготування:
Пропоную вам класичний рецепт білих грибів в сметані - їх, напевно, ще Іван Грозний їв та нахвалював. Давайте і ми спробуємо?
- Гриби білі свіжі— 600 грам
- Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
- крем— 1 Склянка
- сіль— За смаком
- Лавровий лист— За смаком
- Перець духмяний мелений— За смаком
- зелень рубана— За смаком
чистий цибулю, нарезам тонкими півкільцями.
Нагріваємо трохи масла в глибокій сковороді (я люблю в чавунної, вона прогрівається рівномірно і довго тримає тепло) і викладаємо туди гриби. обсмажуємо хвилин 10, періодично помішуючи лопаткою. Індикатор готовності - поява золотисто-коричневої скоринки на деяких шматочках.
Додаємо в сковороду цибулю і смажимо ще кілька хвилин, поки він не стане прозорим і місцями золотистим. солимо, додаємо спеції.
Заливаємо гриби з цибулею сметаною, зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо під кришкою 10-15 хвилин.
Перед подачею заправляємо дрібно рубаною зеленню.
Подібні рецепти
Білі гриби з картоплею
Посмажити білі гриби просто, проте посмажити їх так, щоб вони вийшли смачними — завдання куди складніше. Даю вам кращий, на мій погляд, рецепт смажених білих грибів. Приготуйте делікатес! опис приготування: Але білий гриб не дарма називають царем грибів. він пружний, НЕ розкисає при смаженні і...
Білі гриби з картоплею в мультиварці
Білі гриби на те і називаються "; благородними ";, що з ними навіть звичайна картопля виходить шалено смачною. Так давайте ж приготуємо в мультиварці це чудове блюдо і влаштуємо справжній бенкет. опис приготування: Якщо вам пощастило в цьому році назбирати багато грибочків, і ви засушили або з...
Білі гриби в мультиварці
Білі гриби, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними і в процесі термічної обробки втрачають менше своїх корисних властивостей, ніж приготовані в сковороді або каструлі. опис приготування: Білий гриб називають королем грибів, т.к. своїм смаком і користю для організму людини він переве...
Білі мариновані гриби
Жодне російське застілля не обходиться без солоних і грибів. А якщо це ще й білі гриби, то від вашої закуски швидко прохолоне слід. Сьогодні я розповім вам, як приготувати білі мариновані гриби. опис приготування: Такі гриби відмінно простоять у вас всю зиму і будуть радувати вас в будь-яку тр...
Білі ковбаски
Ковбаски з курячого філе, свинини, лука і молока підійдуть для трапези в будь-який час дня. соковиті, ніжні і дуже смачні! опис приготування: Першоджерело цього рецепта відносить ці ковбаски до Французької кухні. Вони відмінно доповнять ваше щоденне меню, а також займуть не останнє місце на св...