Рецепт Білі мариновані гриби
Жодне російське застілля не обходиться без солоних і грибів. А якщо це ще й білі гриби, то від вашої закуски швидко прохолоне слід. Сьогодні я розповім вам, як приготувати білі мариновані гриби.
опис приготування:
Такі гриби відмінно простоять у вас всю зиму і будуть радувати вас в будь-яку трапезу. Закусочка виходить ароматною і смачною, вона відмінно буде поєднуватися з будь-яким обідом і вечерею, особливо картоплею. Перед подачею грибів, можете додати до них трохи свіжого ріпчастої цибулі, нарізаного півкільцями. Смачного!
- Білі гриби— 1 кілограм
- вода— 500 мілілітрів
- Лавровий лист— 3 штуки
- перець духмяний— 5 штук
- Чорний перець горошком— 8 штук
- цукор— 2 чайних ложки
- сіль— 20 грам
- оцет столовий— 65 грам
Залийте гриби чисто водою, додайте трохи солі і оцту, povarite, як гриби підуть на дно, значить, готові. Перекладіть їх в стерилізовані банки.
Приготуйте маринад. У воду додайте сіль, перець, цукор і лавровий лист. Доведіть до кипіння, додайте оцет і знову закип'ятити. Готовим маринадом залийте грибочки і закатати. Зберігайте в темному, прохолодному місці.
Подібні рецепти
Сирна підлива для макаронів
Посмажити білі гриби просто, проте посмажити їх так, щоб вони вийшли смачними — завдання куди складніше. Даю вам кращий, на мій погляд, рецепт смажених білих грибів. Приготуйте делікатес! опис приготування: Але білий гриб не дарма називають царем грибів. він пружний, НЕ розкисає при смаженні і...
Білі гриби з картоплею в мультиварці
Білі гриби на те і називаються "; благородними ";, що з ними навіть звичайна картопля виходить шалено смачною. Так давайте ж приготуємо в мультиварці це чудове блюдо і влаштуємо справжній бенкет. опис приготування: Якщо вам пощастило в цьому році назбирати багато грибочків, і ви засушили або з...
Білі гриби в мультиварці
Білі гриби, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними і в процесі термічної обробки втрачають менше своїх корисних властивостей, ніж приготовані в сковороді або каструлі. опис приготування: Білий гриб називають королем грибів, т.к. своїм смаком і користю для організму людини він переве...
Білі гриби в сметані
ух, до чого ж вони смачні, ці білі гриби! Серед величезної кількості рецептів приготування боровиків, цей, мабуть, мій улюблений - нічого зайвого, але смак просто запаморочливий! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт білих грибів в сметані - їх, напевно, ще Іван Грозний їв та нахвал...
Білі ковбаски
Ковбаски з курячого філе, свинини, лука і молока підійдуть для трапези в будь-який час дня. соковиті, ніжні і дуже смачні! опис приготування: Першоджерело цього рецепта відносить ці ковбаски до Французької кухні. Вони відмінно доповнять ваше щоденне меню, а також займуть не останнє місце на св...