Рецепт Баклажани по-сінгапурськи

Рецепт Баклажани по-сінгапурськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Баклажани по-сінгапурськи можна готувати по-різному. Мені подобається рецепт баклажанів по-сінгапурськи зі смаком риби. Хоча нічого "; рибного" в рецепті немає, але смак виходить дуже насичений і цікавий.

опис приготування:

Як приготувати баклажани по-сінгапурськи?

1. баклажани промийте, razrezhyte Навпіл, потім брусочками вздовж. Викладіть брусочки в тарілку, посипте сіллю і залиште на півгодини. Сіль підсушить овочі.

2. Гарненько нагрійте в сковороді вок рослинне масло, викладіть баклажани і прожарьте протягом 3-4 хвилин. Вони повинні бути злегка золотавими зовні і м'якими всередині. Після обсмажування викладіть їх на паперові рушники.

3. Протріть вок паперовими рушниками або промийте, потім знову нагрійте і додайте пару ложок олії. Додайте подрібнений чилі або пасту чилі, помішуючи, смажте протягом півхвилини, потім додайте подрібнені імбир і часник. Їх також обсмажують секунд 20. завдання — НЕ спалити овочі. Якщо треба, прибирайте вок з вогню.

4. Додайте в вок бульйон, цукор і соєвий соус і перемішайте до однорідної маси. Якщо вважаєте за потрібне, приправити сіллю.

5. Викладіть смажені баклажани в соус і тушьте протягом декількох хвилин. Потім баклажани обсипте борошном, щоб соус загус. Гарненько і енергійно заважайте.

6. Додайте оцет і нарізану зелену цибулю. Залиште буквально на півхвилинки, щоб цибуля втратив свою "; злість ";.

7. Зніміть вок з вогню, додайте в баклажани кунжутне масло і подавайте.

Смачного!

  • баклажани— 600-700 грам(Два середніх баклажана)
  • Масло рослинне— 8-9 Ст. ложок
  • Чилі— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • імбир подрібнений— 1 Ст. ложка
  • Курячий бульйон— 150  мілілітрів
  • цукор— 1,5 чайних ложки
  • Соєвий соус— 1 Чайна ложка
  • борошно— 1 Чайна ложка(або трохи менше)
  • оцет— 1,5 чайних ложки(Китайський чорний рисовий оцет Chinkiang)
  • Кунжутну олію— 1 Чайна ложка
  • Цибуля зелена (пучок)  — 1 штука
  • сіль— 1,5 чайних ложки
Як приготувати баклажани по-сінгапурськи?

1. баклажани промийте, razrezhyte Навпіл, потім брусочками вздовж. Викладіть брусочки в тарілку, посипте сіллю і залиште на півгодини. Сіль підсушить овочі.

2. Гарненько нагрійте в сковороді вок рослинне масло, викладіть баклажани і прожарьте протягом 3-4 хвилин. Вони повинні бути злегка золотавими зовні і м'якими всередині. Після обсмажування викладіть їх на паперові рушники.

3. Протріть вок паперовими рушниками або промийте, потім знову нагрійте і додайте пару ложок олії. Додайте подрібнений чилі або пасту чилі, помішуючи, смажте протягом півхвилини, потім додайте подрібнені імбир і часник. Їх також обсмажують секунд 20. завдання — НЕ спалити овочі. Якщо треба, прибирайте вок з вогню.

4. Додайте в вок бульйон, цукор і соєвий соус і перемішайте до однорідної маси. Якщо вважаєте за потрібне, приправити сіллю.

5. Викладіть смажені баклажани в соус і тушьте протягом декількох хвилин. Потім баклажани обсипте борошном, щоб соус загус. Гарненько і енергійно заважайте.

6. Додайте оцет і нарізану зелену цибулю. Залиште буквально на півхвилинки, щоб цибуля втратив свою "; злість ";.

7. Зніміть вок з вогню, додайте в баклажани кунжутне масло і подавайте.

Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани рулетики з сиром

Баклажани по-новому

Баклажани рулетики з сиром — дуже хороша і проста в приготуванні закуска. Обсмажені баклажани прекрасно поєднуються з сирною начинкою, часником і майонезом. Смачно на холодне і гаряче. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування баклажановий рулетиків з сиром. Баклажани наріз...

Баклажани рулетики

Баклажани рулетики

Дуже смачна пікантна закуска яка підійде для будь-якого святкового столу. готується просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Думаю у кожної господині є свій рецепт рулетиків з баклажанів. Я сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати баклажани рулетики з начинкою з сиру, яєць, час...

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...

Баклажани рулети по-кримськи

Баклажани рулети по-кримськи

Ваш святковий стіл стане ще красивішим та привабливішим. Приготуйте чудові рулети з баклажанів з додаванням спецій і волоського горіха. Від такої закуски дуже важко відмовитися! опис приготування: Охоче ​​ділюся з вами простим рецептом приготування баклажановий рулетів по-кримськи. Так як бакл...