Рецепт Баклажани по-сінгапурськи
Баклажани по-сінгапурськи можна готувати по-різному. Мені подобається рецепт баклажанів по-сінгапурськи зі смаком риби. Хоча нічого "; рибного" в рецепті немає, але смак виходить дуже насичений і цікавий.
опис приготування:
Як приготувати баклажани по-сінгапурськи?
1. баклажани промийте, razrezhyte Навпіл, потім брусочками вздовж. Викладіть брусочки в тарілку, посипте сіллю і залиште на півгодини. Сіль підсушить овочі.
2. Гарненько нагрійте в сковороді вок рослинне масло, викладіть баклажани і прожарьте протягом 3-4 хвилин. Вони повинні бути злегка золотавими зовні і м'якими всередині. Після обсмажування викладіть їх на паперові рушники.
3. Протріть вок паперовими рушниками або промийте, потім знову нагрійте і додайте пару ложок олії. Додайте подрібнений чилі або пасту чилі, помішуючи, смажте протягом півхвилини, потім додайте подрібнені імбир і часник. Їх також обсмажують секунд 20. завдання — НЕ спалити овочі. Якщо треба, прибирайте вок з вогню.
4. Додайте в вок бульйон, цукор і соєвий соус і перемішайте до однорідної маси. Якщо вважаєте за потрібне, приправити сіллю.
5. Викладіть смажені баклажани в соус і тушьте протягом декількох хвилин. Потім баклажани обсипте борошном, щоб соус загус. Гарненько і енергійно заважайте.
6. Додайте оцет і нарізану зелену цибулю. Залиште буквально на півхвилинки, щоб цибуля втратив свою "; злість ";.
7. Зніміть вок з вогню, додайте в баклажани кунжутне масло і подавайте.
Смачного!
- баклажани— 600-700 грам(Два середніх баклажана)
- Масло рослинне— 8-9 Ст. ложок
- Чилі— 1 штука
- часник— 2-3 зубчиків
- імбир подрібнений— 1 Ст. ложка
- Курячий бульйон— 150 мілілітрів
- цукор— 1,5 чайних ложки
- Соєвий соус— 1 Чайна ложка
- борошно— 1 Чайна ложка(або трохи менше)
- оцет— 1,5 чайних ложки(Китайський чорний рисовий оцет Chinkiang)
- Кунжутну олію— 1 Чайна ложка
- Цибуля зелена (пучок) — 1 штука
- сіль— 1,5 чайних ложки
1. баклажани промийте, razrezhyte Навпіл, потім брусочками вздовж. Викладіть брусочки в тарілку, посипте сіллю і залиште на півгодини. Сіль підсушить овочі.
2. Гарненько нагрійте в сковороді вок рослинне масло, викладіть баклажани і прожарьте протягом 3-4 хвилин. Вони повинні бути злегка золотавими зовні і м'якими всередині. Після обсмажування викладіть їх на паперові рушники.
3. Протріть вок паперовими рушниками або промийте, потім знову нагрійте і додайте пару ложок олії. Додайте подрібнений чилі або пасту чилі, помішуючи, смажте протягом півхвилини, потім додайте подрібнені імбир і часник. Їх також обсмажують секунд 20. завдання — НЕ спалити овочі. Якщо треба, прибирайте вок з вогню.
4. Додайте в вок бульйон, цукор і соєвий соус і перемішайте до однорідної маси. Якщо вважаєте за потрібне, приправити сіллю.
5. Викладіть смажені баклажани в соус і тушьте протягом декількох хвилин. Потім баклажани обсипте борошном, щоб соус загус. Гарненько і енергійно заважайте.
6. Додайте оцет і нарізану зелену цибулю. Залиште буквально на півхвилинки, щоб цибуля втратив свою "; злість ";.
7. Зніміть вок з вогню, додайте в баклажани кунжутне масло і подавайте.
Смачного!
Подібні рецепти
Баклажани по-новому
Баклажани рулетики з сиром — дуже хороша і проста в приготуванні закуска. Обсмажені баклажани прекрасно поєднуються з сирною начинкою, часником і майонезом. Смачно на холодне і гаряче. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування баклажановий рулетиків з сиром. Баклажани наріз...
Баклажани рулетики
Дуже смачна пікантна закуска яка підійде для будь-якого святкового столу. готується просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Думаю у кожної господині є свій рецепт рулетиків з баклажанів. Я сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати баклажани рулетики з начинкою з сиру, яєць, час...
Баклажани, фаршировані фаршем і грибами
Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...
Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці
Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...
Баклажани рулети по-кримськи
Ваш святковий стіл стане ще красивішим та привабливішим. Приготуйте чудові рулети з баклажанів з додаванням спецій і волоського горіха. Від такої закуски дуже важко відмовитися! опис приготування: Охоче ділюся з вами простим рецептом приготування баклажановий рулетів по-кримськи. Так як бакл...