Рецепт Баклажани рулети по-кримськи

Рецепт Баклажани рулети по-кримськи
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 50 хв.
Ваш святковий стіл стане ще красивішим та привабливішим. Приготуйте чудові рулети з баклажанів з додаванням спецій і волоського горіха. Від такої закуски дуже важко відмовитися!

опис приготування:

Охоче ​​ділюся з вами простим рецептом приготування баклажановий рулетів по-кримськи. Так як баклажани можуть гірчити, по бажанню, можна їх попередньо обробити, щоб позбутися від гіркоти. Для цього в 1 л води розчинити 1 столову ложку солі і помістіть в отриманий розчин нарізані баклажани на 15 хвилин. При цьому з баклажан вийде гіркоту. вдалого приготування!

  • баклажани— 0,5 кілограма
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • горіхи волоські— 100 грам
  • часник— 3 зубчики
  • Braai— 5 грам
  • петрушка— 5 грам
  • базилік— 5 грам
  • обкладинка— 0,5 чайних ложки(мелена)
  • гвоздика— 0,5 чайних ложки(мелена)
  • сіль— За смаком
  • сік гранатовий— 60 мілілітрів
Баклажани рулети по-кримськи - фото крок 1 Прогрейте духовку до 200 градусів, форму для запікання застеліть фольгою. баклажани промийте, поріжте пластинами і викладіть на деко. Кожну пластинку потрібно змастити рослинним маслом.

Баклажани рулети по-кримськи - фото крок 2 Ставимо деко в духовку і запікаємо 10 хвилин, потім деко витягаємо і перевертаємо баклажани іншою стороною, запікаємо ще 10 хвилин.

Баклажани рулети по-кримськи - фото крок 3 За допомогою блендера подрібнюємо: горіхи, часник, Kinzu, базилік і петрушку. В отриману масу додаємо: мелену корицю і гвоздику сіль, перець і гранатовий сік. Все перемішуємо до однорідності.

Баклажани рулети по-кримськи - фото крок 4 Залишилося розкласти горіхову начинку на поверхню кожної пластини запеченого баклажана. Потім звертаємо баклажани рулетиками і закріплюємо шпажками або зубочистками.

Баклажани рулети по-кримськи - фото крок 5 При подачі блюдо можна прикрасити зеленню, лимоном і цільними горіхами. Смачного!

Подібні рецепти

Млинцеві рулети з рибою

Смачний борщ з тушонкою

Млинцеві рулети з рибкою відмінно підійдуть до застілля — на Масляну або день народження. А можна подати їх у будні, коли з учорашнього залишилися млинці. Готувати рулети раджу з червоною рибою. опис приготування: Млинці печуться просто. Тісто для них готується з борошна, яйця, солі і води (аб...

Млинцеві рулети з сиром

Млинцеві рулети з сиром

Млинцеві рулети з сиром — просте і дуже смачна страва, його можна красиво прикрасити ягодами і подати з солодким соусом. Це буде корисний десерт, який можна сміливо запропонувати дітям і дорослим. опис приготування: Млинцеві рулети з сиром можна зробити не тільки солодким. Можна сир змішати з...

Баклажани запечені

Баклажани запечені

проста, корисна і смачна річна закуска з баклажанів. розповім, як приготувати баклажани запечені. Їх можна подавати самостійно або використовувати для приготування салатів та інших страв. опис приготування: Запечені баклажани - це не тільки смачне, але і корисне блюдо, оскільки для їх приготув...

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Ділюся рецептом дуже смачної заготовки на зиму з баклажанів з волоськими горіхами. Процес приготування нескладний, а виходить закуска гідна святкового столу. опис приготування: Якщо любите гостре, то в начинку можна додати стручок гострого перцю. Із зелені підійде кінза, петрушка або кріп. А в...