Рецепт Баклажани по-сицилійськи

Рецепт Баклажани по-сицилійськи
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 40 хв.
Баклажани по-сицилійський — вельми популярна на цьому італійському острові закуска, що готується з власне баклажанів і деяких інших овочів.

опис приготування:

Вперше баклажани по-сицилійський я спробував на Сицилії, мені вони дуже сподобались, і я по пам'яті спробував репродукувати цей рецепт — вийшло нітрохи не гірше, ніж в сицилійському ресторані. Ця баклажанная закуска подається до столу холодної, або як аперитив, або як закуска між гарячими стравами. Спробуйте

  • баклажани— 500 грам
  • Борошно пшеничне— 20 грам
  • шпинат— 40 грам
  • салат зелений— 40 грам
  • помідори— 150 грам
  • Перець мелений чорний— 1/4 чайних ложки
  • майонез— 80 грам
  • Оливкова олія— 60 мілілітрів
  • Цибуля зелена— 40 грам
  • петрушка— 30 грам
  • Перець червоний солодкий— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— 1 щіпка
  • кріп— 10 грам
Баклажани по-сицилійський - фото крок 1 Баклажан чистим, нарізаємо на скибочки товщиною 1 см.

Баклажани по-сицилійський - фото крок 2 Нарізані баклажани обвалюють в борошні й обсмажуємо в маслі. Обсмажені баклажани відкладаємо і переходимо до приготування начинки.

Баклажани по-сицилійський - фото крок 3 Отже, начинка. Дрібно рубаємо зелений лук, шпинат, зелень петрушки, салат і перець. Помідор нарізаємо кубиками.

Баклажани по-сицилійський - фото крок 4 Всю цю овочеву суміш обсмажуємо в маслі, солимо і перчимо.

Баклажани по-сицилійський - фото крок 5 власне, тепер найцікавіше. Кожен скибочку баклажана намазуємо соусом з майонезу і подрібненого часнику. Потім зверху намазуємо начинку з обсмажених в маслі овочів. І, нарешті, зверху присипаємо свіжим кропом і петрушкою. Баклажани по-сицилійський готові

Подібні рецепти

Баклажани запечені

Тушковані баклажани під соусом

проста, корисна і смачна річна закуска з баклажанів. розповім, як приготувати баклажани запечені. Їх можна подавати самостійно або використовувати для приготування салатів та інших страв. опис приготування: Запечені баклажани - це не тільки смачне, але і корисне блюдо, оскільки для їх приготув...

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці — смачна страва, яке можна приготувати до приходу несподіваних гостей. Запікаються баклажани не тільки з грибами, але і з помідорами під сирною скоринкою. опис приготування: Ця страва одне з моїх улюблених, адже готується воно дуже просто, а результат за...

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Ділюся рецептом дуже смачної заготовки на зиму з баклажанів з волоськими горіхами. Процес приготування нескладний, а виходить закуска гідна святкового столу. опис приготування: Якщо любите гостре, то в начинку можна додати стручок гострого перцю. Із зелені підійде кінза, петрушка або кріп. А в...