Рецепт Баклажани по-сицилійськи

Рецепт Баклажани по-сицилійськи
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 40 хв.
Баклажани по-сицилійський — вельми популярна на цьому італійському острові закуска, що готується з власне баклажанів і деяких інших овочів.

опис приготування:

Вперше баклажани по-сицилійський я спробував на Сицилії, мені вони дуже сподобались, і я по пам'яті спробував репродукувати цей рецепт — вийшло нітрохи не гірше, ніж в сицилійському ресторані. Ця баклажанная закуска подається до столу холодної, або як аперитив, або як закуска між гарячими стравами. Спробуйте

  • баклажани— 500 грам
  • Борошно пшеничне— 20 грам
  • шпинат— 40 грам
  • салат зелений— 40 грам
  • помідори— 150 грам
  • Перець мелений чорний— 1/4 чайних ложки
  • майонез— 80 грам
  • Оливкова олія— 60 мілілітрів
  • Цибуля зелена— 40 грам
  • петрушка— 30 грам
  • Перець червоний солодкий— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— 1 щіпка
  • кріп— 10 грам
Баклажани по-сицилійський - фото крок 1 Баклажан чистим, нарізаємо на скибочки товщиною 1 см.

Баклажани по-сицилійський - фото крок 2 Нарізані баклажани обвалюють в борошні й обсмажуємо в маслі. Обсмажені баклажани відкладаємо і переходимо до приготування начинки.

Баклажани по-сицилійський - фото крок 3 Отже, начинка. Дрібно рубаємо зелений лук, шпинат, зелень петрушки, салат і перець. Помідор нарізаємо кубиками.

Баклажани по-сицилійський - фото крок 4 Всю цю овочеву суміш обсмажуємо в маслі, солимо і перчимо.

Баклажани по-сицилійський - фото крок 5 власне, тепер найцікавіше. Кожен скибочку баклажана намазуємо соусом з майонезу і подрібненого часнику. Потім зверху намазуємо начинку з обсмажених в маслі овочів. І, нарешті, зверху присипаємо свіжим кропом і петрушкою. Баклажани по-сицилійський готові

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Деруни з кабачків

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...