Рецепт Биточки з червоної риби
Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт!
опис приготування:
Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бути осетер або форель, лосось або сьомга. Для биточків підійде будь-яка червона риба! Особливість биточків в тому, що філе риби ми рубаємо, а не пропускаємо через м'ясорубку. Тому фарш виходить великим, але зате некашеобразним. Щоб котлети були ніжними і соковитими, додайте в них вершки або молоко. вершки вибирайте 22% жирності.
- Червона риба— 2 кілограма
- майонез— 5 Ст. ложок
- Цибуля— 1-2 штук
- приправи— За смаком
- печериці— 300 грам
- сир— 300-350 грам
- вершки— 100-200 мілілітрів
- Крохмаль картопляний— 3 Ст. ложки
- Рослинна олія— За смаком(для смаження)
Цибулю дрібно поріжте (можете навіть натерти на тертці). Печериці теж дрібно поріжте і обсмажте на невеликій кількості олії до готовності.
Філе риби з сіллю, додайте приправу, цибуля подрібнений, а також гриби. все перемішайте. Заправте масу майонезом, дайте їй настоятися години 2.
Перед смаженням додайте натертий на крупній тертці сир і вершки, а також крохмаль, перемішайте. Дайте постояти хвилин 10.
Розігрійте на сковороді рослинне масло, обсмажуйте на ньому биточки з двох сторін.
Так як фарш не занадто густий, то биточки краще формувати ложкою, а не руками.
Биточків виходить багато, вони пишні (за рахунок крохмалю) і ніжні (за рахунок вершків).
Готові битки з червоної риби краще подавати з овочами або легким гарніром (наприклад, з пюре).
Зелень теж підходить.
Смачного!
Подібні рецепти
Спаржа на сковороді
А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...
Биточки з фаршу з підливою
Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...
Биточки з кабачків
Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...
Биточки з лосося з картоплею і зеленню
Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...
Биточки з грибами і сиром
З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...