Рецепт Биточки з фаршу з підливою
Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею.
опис приготування:
Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, індичку. Можна купити готовий фарш або подрібнити самостійно. До биточки можна приготувати підливу з томатів (томатної пасти), вершкову або зробити її на основі жиру, який утворився після їх обсмажування. пробуйте!
- індиче фарш— 500 грам
- Оливкова олія— За смаком
- Вершкове масло— 1 Чайна ложка
- Цибуля— 1 штука
- Зелений перець— 0,5 штуки
- яйця— 1 штука
- часник -— 2 зубчики
- Сіль і спеції— За смаком(чебрець, базилік)
- вустерширський соус— 1 Ст. ложка
- теріякі соус— 1 Ст. ложка
- вершки— 3 Ст. ложки
- солоні крекери— 100-150 грам
- грибний бульйон— 300 мілілітрів
- вода— 170 мілілітрів
- крем— 3 Ст. ложки
- кетчуп— 1 Чайна ложка
2 У миску викладіть овочі та фарш, додайте яйце, сіль і спеції за смаком, вершки і подрібнені крекери.
3 Розігрійте сковороду з вершковим і оливковою олією, сформуйте з фаршу битки, підсмажте їх до готовності, потім перекладіть в каструлю, разом з соками після обсмажування.
4 У каструлю до фрикадельок влийте грибний бульйон, воду, додайте сметану і кетчуп, & Quot; вустершірскій" соус і "; Теріякі ";, подрібнений зубчик часнику.
5 Доведіть вміст до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму, тушкуйте під кришкою 10 хвилин, потім зніміть кришку і готуйте ще 5 хвилин.
6 Подавайте биточки з підливою відразу, поки вони ще гарячі або приберіть на зберігання в холодильник.
7 Смачного!
Подібні рецепти
Мідії в стулках
А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...
Биточки з червоної риби
Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт! опис приготування: Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бут...
Биточки з печериць
тим, хто вважає за краще овочі м'яса, пропоную досить швидкий в приготуванні і простий рецепт биточків з печериць. Їх можна подати до столу в якості гарячої закуски або з гарніром. опис приготування: 1. Для приготування цієї страви необхідно для початку вимити і очистити гриби. Потім нарізати ...
Биточки з грибами і сиром
З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...
Биточки в мультиварці
Пропоную вам рецепт приготування биточків в мультиварці — не тільки смачного, але і корисного страви. Їм можна нагодувати не тільки дорослих, але навіть найменших дітей. опис приготування: Биточки в мультиварці в домашніх умовах можна зробити декількома способами. Один з них, представлений в ц...