Рецепт Биточки з фаршу з підливою

Рецепт Биточки з фаршу з підливою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею.

опис приготування:

Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, індичку. Можна купити готовий фарш або подрібнити самостійно. До биточки можна приготувати підливу з томатів (томатної пасти), вершкову або зробити її на основі жиру, який утворився після їх обсмажування. пробуйте!

  • індиче фарш— 500 грам
  • Оливкова олія— За смаком
  • Вершкове масло— 1 Чайна ложка
  • Цибуля— 1 штука
  • Зелений перець— 0,5 штуки
  • яйця— 1 штука
  • часник -— 2 зубчики
  • Сіль і спеції— За смаком(чебрець, базилік)
  • вустерширський соус— 1 Ст. ложка
  • теріякі соус— 1 Ст. ложка
  • вершки— 3 Ст. ложки
  • солоні крекери— 100-150 грам
  • грибний бульйон— 300 мілілітрів
  • вода— 170 мілілітрів
  • крем— 3 Ст. ложки
  • кетчуп— 1 Чайна ложка
1 Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Перець вимийте і очистіть від насіння, потім подрібніть. Очистіть і подрібніть часник (1 зубчик в фарш, 1 зубчик в підливу).

2 У миску викладіть овочі та фарш, додайте яйце, сіль і спеції за смаком, вершки і подрібнені крекери.

3 Розігрійте сковороду з вершковим і оливковою олією, сформуйте з фаршу битки, підсмажте їх до готовності, потім перекладіть в каструлю, разом з соками після обсмажування.

4 У каструлю до фрикадельок влийте грибний бульйон, воду, додайте сметану і кетчуп, & Quot; вустершірскій" соус і "; Теріякі ";, подрібнений зубчик часнику.

5 Доведіть вміст до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму, тушкуйте під кришкою 10 хвилин, потім зніміть кришку і готуйте ще 5 хвилин.

6 Подавайте биточки з підливою відразу, поки вони ще гарячі або приберіть на зберігання в холодильник.

7 Смачного!

Подібні рецепти

Биточки з баклажанів

Мідії в стулках

А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...

Биточки з червоної риби

Биточки з червоної риби

Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт! опис приготування: Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бут...

Биточки з печериць

Биточки з печериць

тим, хто вважає за краще овочі м'яса, пропоную досить швидкий в приготуванні і простий рецепт биточків з печериць. Їх можна подати до столу в якості гарячої закуски або з гарніром. опис приготування: 1. Для приготування цієї страви необхідно для початку вимити і очистити гриби. Потім нарізати ...

Биточки з грибами і сиром

Биточки з грибами і сиром

З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...

Биточки в мультиварці

Биточки в мультиварці

Пропоную вам рецепт приготування биточків в мультиварці — не тільки смачного, але і корисного страви. Їм можна нагодувати не тільки дорослих, але навіть найменших дітей. опис приготування: Биточки в мультиварці в домашніх умовах можна зробити декількома способами. Один з них, представлений в ц...