Рецепт Биточки з кабачків
Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю.
опис приготування:
коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз випробувані мною, так приємно знайти ось такий простий рецепт биточків з кабачків. Я взагалі дуже люблю різні овочі і все, що з них можна зробити, але кабачок завжди був для мене найулюбленішим і смачним овочем. Що стосується конкретно цього рецепта приготування биточків з кабачків, то він сподобався мені відразу, адже в цьому рецепті є абсолютно все, що я так люблю: і кабачки, і сир, і навіть вівсяні пластівці з часником. Загалом, повірте мені, це дійсно дуже смачна страва, і якщо ви ще ніколи його не готували, то обов'язково спробуйте такі биточки.
- молоді кабачки— 4 штуки(невеликі)
- яйце— 1 штука
- сир твердий— 120 грам
- часник— 3 зубчики
- Пластівці вівсяні мелені— 4 Ст. ложки
- крохмаль— 3 Ст. ложки
- Пір'я зеленої цибулі— 2-3 штук
- Пластівці кукурудзяні подрібнені— 100 грам(для панірування)
- Масло рослинне— За смаком(для смаження)
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
Після закінчення часу віджимаємо кабачки, щоб в блюдо потрапило якомога менше непотрібної рідини.
Тепер додаємо до кабачків тертий на дрібній або середній тертці сир, змішані з крохмалем вівсяні пластівці, подрібнений часник, нарізаний дрібно зелену цибулю, мелений перець і сіль за смак. Ретельно перемішуємо все до однорідного стану.
В окремій мисці збиваємо яйце і також додаємо його до кабачків, ще раз все ретельно вимішуємо.
Далі ми наливаємо в миску воду і ставимо її поруч, змочуємо у воді руки і мокрими руками формуємо з кабачкової маси невеликі биточки.
Паніруємо биточки в подрібнених кукурудзяних пластівцях.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому биточки з усіх боків до утворення рум'яної скоринки.
Таким чином у наших биточків виходить ароматна хрустка скоринка і ніжна серединка. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Лосось зі шпинатом під соусом «терияки»
А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...
Биточки з фаршу з підливою
Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...
Биточки з лосося з картоплею і зеленню
Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...
Биточки з грибами і сиром
З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...
Биточки в мультиварці
Пропоную вам рецепт приготування биточків в мультиварці — не тільки смачного, але і корисного страви. Їм можна нагодувати не тільки дорослих, але навіть найменших дітей. опис приготування: Биточки в мультиварці в домашніх умовах можна зробити декількома способами. Один з них, представлений в ц...