Рецепт Баклажани під соусом

Рецепт Баклажани під соусом
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв.
Хочу запропонувати просту і дуже смачну дієтичну їжу. це — баклажани, запечені під соусом зі свіжих томатів зі спеціями і часником, гірким перцем.

опис приготування:

У спеку приготуйте баклажани під овочевим соусом. Блюдо готується півгодини, виходить ситним і дуже соковитим. До нього можна подати рис, сметанний соус.

  • баклажани— 2 штуки
  • помідори— 4-6 штук(в залежності від розміру)
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Чилі— 1 штука
  • зелень будь-яка— 1 пучок
  • сіль, чорний перець— За смаком
  • Масло оливкове— 2-3 Ст. ложок
  • Оцет столовий 9-проц.  — 0,5 чайних ложки
Баклажани під соусом - фото крок 1 1. приготуємо продукти. Всі овочі ретельно вимийте.

Баклажани під соусом - фото крок 2 2. Спочатку потрібно приготувати соус. Для цього з томатів потрібно зняти шкірку, найпростіше це зробити, обдавши їх окропом.

Баклажани під соусом - фото крок 3 3. Підготуйте все овочі: очищені томати, цибуля, часник і перець чилі.

Баклажани під соусом - фото крок 4 4. Складаємо в комбайн і подрібнюємо.

Баклажани під соусом - фото крок 5 5. Вийде густа зерниста маса.

Баклажани під соусом - фото крок 6 6. Останній крок — додаємо в соус сіль, перець чорний мелений, пару крапель оцту, якщо помідори недостатньо кислі, і оливкове масло.

Баклажани під соусом - фото крок 7 7. Баклажани ріжемо кільцями.

Баклажани під соусом - фото крок 8 8. відразу, поки вони не пустили сік, занурюємо баклажани в соус. Він відмінно прилипає до них.

Баклажани під соусом - фото крок 9 9. Викладаємо в вогнетривку форму і відправляємо в духовку, прикривши фольгою, з 30 хвилин при 200 градусах запікаємо.

Баклажани під соусом - фото крок 10 10. Баклажани під соусом готові! Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани під соусом «песто»

Гарбузовий десерт

Якщо вам до смаку прості і апетитні закуски, тоді цей рецепт точно сподобається! Ніжні і соковиті баклажани на грилі з пікантним соусом - це відмінне доповнення до щоденного і святкового меню. опис приготування: Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що закуска може бути подана до столу як в ...

Баклажани під гриби смажені

Баклажани під гриби смажені

Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...

Баклажани під гриби на зиму

Баклажани під гриби на зиму

Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів. Вони дуже схожі на грибочки, якщо їх заправити олією і цибулею, як це часто ми робимо з вешенками або печерицями. запевняю, сподобається всім. опис приготування: Все баклажани потрібно зварити частинами в одному розсолі, потім їм же залити банк...

Баклажани «під гриби»

Баклажани «під гриби»

Існує багато рецептів, як приготувати баклажани "; під гриби ";. Ось ще один - з неаполітанської кухні, просто вражає своєю різноманітністю і фантазією геніальних кухарів. опис приготування: Одне з найулюбленіших страв неаполітанців подається як гарнір до м'яса. Баклажани замість обсмажування,...

Баклажани під пресом

Баклажани під пресом

Рецепт приготування баклажанів під пресом дуже простий, а блюдо сподобається всім любителям цікавих, пікантних холодних закусок. Такі баклажани можна зберегти на зиму або відразу ж є! опис приготування: як вид, така оригінальна закуска, як баклажани під пресом в домашніх умовах готується дуже ...