Рецепт Баклажани під гриби смажені

Рецепт Баклажани під гриби смажені
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу.

опис приготування:

Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтернативою м'ясних гарячих страв.

1. Для початку баклажани потрібно добре вимити й обсушити. При бажанні можна очистити від шкірки.

2. Нарізати невеликими кубиками або брусочками, викласти в глибоку миску.

3. Яйця збити окремо і тонкою цівкою влити до баклажанів. акуратно перемішати.

4. Цей рецепт приготування баклажанів під гриби смажених передбачає, що в такому вигляді баклажани простоять близько 45-65 хвилин. кожні 10-15 хвилин баклажани потрібно перемішувати, щоб яйця рівномірно усмоктувалися.

5. На сковороді розігріти олію і викласти туди баклажани. Обсмажити до апетитної скориночки.

6. Тим часом очистити і подрібнити цибулю (вірний супутник грибів). Надіслати на сковороду.

7. Поперчити трохи і посолити за смаком. Смажити до повної готовності.

8. Щоб баклажани під гриби смажені в домашніх умовах були ще більш ароматні, можна додати грибну приправу або розім'яти бульйонний кубик грибного. Але це вже за бажанням.

Коли страва готова, його потрібно накрити кришкою і дати постояти близько 10 хвилин перед подачею на стіл.

  • баклажани— 2-3 штук
  • цибулина— 1-2 штук
  • яйце— 2-3 штук
  • Рослинна олія— 3-5 Ст. ложок
  • перець— 1 щіпка
Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтернативою м'ясних гарячих страв.

1. Для початку баклажани потрібно добре вимити й обсушити. При бажанні можна очистити від шкірки.

2. Нарізати невеликими кубиками або брусочками, викласти в глибоку миску.

3. Яйця збити окремо і тонкою цівкою влити до баклажанів. акуратно перемішати.

4. Цей рецепт приготування баклажанів під гриби смажених передбачає, що в такому вигляді баклажани простоять близько 45-65 хвилин. кожні 10-15 хвилин баклажани потрібно перемішувати, щоб яйця рівномірно усмоктувалися.

5. На сковороді розігріти олію і викласти туди баклажани. Обсмажити до апетитної скориночки.

6. Тим часом очистити і подрібнити цибулю (вірний супутник грибів). Надіслати на сковороду.

7. Поперчити трохи і посолити за смаком. Смажити до повної готовності.

8. Щоб баклажани під гриби смажені в домашніх умовах були ще більш ароматні, можна додати грибну приправу або розім'яти бульйонний кубик грибного. Але це вже за бажанням.

Коли страва готова, його потрібно накрити кришкою і дати постояти близько 10 хвилин перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Баклажани «під гриби»

Арабські млинці

Існує багато рецептів, як приготувати баклажани "; під гриби ";. Ось ще один - з неаполітанської кухні, просто вражає своєю різноманітністю і фантазією геніальних кухарів. опис приготування: Одне з найулюбленіших страв неаполітанців подається як гарнір до м'яса. Баклажани замість обсмажування,...

Баклажани під гриби на зиму

Баклажани під гриби на зиму

Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів. Вони дуже схожі на грибочки, якщо їх заправити олією і цибулею, як це часто ми робимо з вешенками або печерицями. запевняю, сподобається всім. опис приготування: Все баклажани потрібно зварити частинами в одному розсолі, потім їм же залити банк...

Білі гриби смажені

Білі гриби смажені

Посмажити білі гриби просто, проте посмажити їх так, щоб вони вийшли смачними — завдання куди складніше. Даю вам кращий, на мій погляд, рецепт смажених білих грибів. Приготуйте делікатес! опис приготування: Але білий гриб не дарма називають царем грибів. він пружний, НЕ розкисає при смаженні і...

Баклажани на зиму (як гриби)

Баклажани на зиму (як гриби)

Прекрасна заготовка з баклажан. Баклажани виходять як гриби: не тільки за смаком, але і за зовнішнім виглядом. Готуються "простіше нікуди", прекрасно зберігаються і не вимагають стерилізації. опис приготування: Я рекомендую дотримуватися оригінального рецепта. але, звичайно, по бажанню, ви мож...

Баклажани як гриби на зиму

Баклажани як гриби на зиму

заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...