Рецепт Баклажани під гриби смажені
Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу.
опис приготування:
Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтернативою м'ясних гарячих страв.
1. Для початку баклажани потрібно добре вимити й обсушити. При бажанні можна очистити від шкірки.
2. Нарізати невеликими кубиками або брусочками, викласти в глибоку миску.
3. Яйця збити окремо і тонкою цівкою влити до баклажанів. акуратно перемішати.
4. Цей рецепт приготування баклажанів під гриби смажених передбачає, що в такому вигляді баклажани простоять близько 45-65 хвилин. кожні 10-15 хвилин баклажани потрібно перемішувати, щоб яйця рівномірно усмоктувалися.
5. На сковороді розігріти олію і викласти туди баклажани. Обсмажити до апетитної скориночки.
6. Тим часом очистити і подрібнити цибулю (вірний супутник грибів). Надіслати на сковороду.
7. Поперчити трохи і посолити за смаком. Смажити до повної готовності.
8. Щоб баклажани під гриби смажені в домашніх умовах були ще більш ароматні, можна додати грибну приправу або розім'яти бульйонний кубик грибного. Але це вже за бажанням.
Коли страва готова, його потрібно накрити кришкою і дати постояти близько 10 хвилин перед подачею на стіл.
- баклажани— 2-3 штук
- цибулина— 1-2 штук
- яйце— 2-3 штук
- Рослинна олія— 3-5 Ст. ложок
- перець— 1 щіпка
1. Для початку баклажани потрібно добре вимити й обсушити. При бажанні можна очистити від шкірки.
2. Нарізати невеликими кубиками або брусочками, викласти в глибоку миску.
3. Яйця збити окремо і тонкою цівкою влити до баклажанів. акуратно перемішати.
4. Цей рецепт приготування баклажанів під гриби смажених передбачає, що в такому вигляді баклажани простоять близько 45-65 хвилин. кожні 10-15 хвилин баклажани потрібно перемішувати, щоб яйця рівномірно усмоктувалися.
5. На сковороді розігріти олію і викласти туди баклажани. Обсмажити до апетитної скориночки.
6. Тим часом очистити і подрібнити цибулю (вірний супутник грибів). Надіслати на сковороду.
7. Поперчити трохи і посолити за смаком. Смажити до повної готовності.
8. Щоб баклажани під гриби смажені в домашніх умовах були ще більш ароматні, можна додати грибну приправу або розім'яти бульйонний кубик грибного. Але це вже за бажанням.
Коли страва готова, його потрібно накрити кришкою і дати постояти близько 10 хвилин перед подачею на стіл.
Подібні рецепти
Арабські млинці
Існує багато рецептів, як приготувати баклажани "; під гриби ";. Ось ще один - з неаполітанської кухні, просто вражає своєю різноманітністю і фантазією геніальних кухарів. опис приготування: Одне з найулюбленіших страв неаполітанців подається як гарнір до м'яса. Баклажани замість обсмажування,...
Баклажани під гриби на зиму
Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів. Вони дуже схожі на грибочки, якщо їх заправити олією і цибулею, як це часто ми робимо з вешенками або печерицями. запевняю, сподобається всім. опис приготування: Все баклажани потрібно зварити частинами в одному розсолі, потім їм же залити банк...
Білі гриби смажені
Посмажити білі гриби просто, проте посмажити їх так, щоб вони вийшли смачними — завдання куди складніше. Даю вам кращий, на мій погляд, рецепт смажених білих грибів. Приготуйте делікатес! опис приготування: Але білий гриб не дарма називають царем грибів. він пружний, НЕ розкисає при смаженні і...
Баклажани на зиму (як гриби)
Прекрасна заготовка з баклажан. Баклажани виходять як гриби: не тільки за смаком, але і за зовнішнім виглядом. Готуються "простіше нікуди", прекрасно зберігаються і не вимагають стерилізації. опис приготування: Я рекомендую дотримуватися оригінального рецепта. але, звичайно, по бажанню, ви мож...
Баклажани як гриби на зиму
заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...