Рецепт Баклажани під гриби на зиму
Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів. Вони дуже схожі на грибочки, якщо їх заправити олією і цибулею, як це часто ми робимо з вешенками або печерицями. запевняю, сподобається всім.
опис приготування:
Все баклажани потрібно зварити частинами в одному розсолі, потім їм же залити банки, додати часник і закатати. Такі баклажани відмінно зберігаються в прохолодному місці всю зиму. Потім відкрийте баночку, злийте весь маринад, заправте баклажани ріпчастою цибулею, кропом і маслом соняшниковим. смачно, як грибочки!
Отже, читайте, як приготувати баклажани під гриби на зиму.
- баклажани— 1 кілограм
- вода— 850 мілілітрів
- сіль— 0,5 чайних ложки
- оцет столовий 9% — 50 мілілітрів
- часник— 5-6 зубчиків(великих)
- Лавровий лист— 2 штуки
- Перець горошком— 6-7 штук
Кожен баклажан поріжте на три частини, потім кожну частину - на чотири. Отримуємо ось такі шматочки.
Складіть в глибоку тару шматочки баклажанів, додайте столову ложку солі і залиште на годинку. Баклажани мають просолитися і позбудеться від гіркоти. За цей час можна підготувати баночки і кришки, вимити їх і простерилізувати.
У воду покладіть половинку чайної ложки солі, лавровий лист, запашний перець, влийте оцет. Доведіть розсіл до кипіння.
Баклажани добре промийте під водою, щоб змити сіль і сік. Невеликими партіями відварюють їх в розсолі по 10 хвилин.
Розкладайте по стерильним баночках, зверху додайте по парі зубчиків часнику, попередньо подрібненого. утрамбовують щільно. Коли остання партія баклажанів звариться, які залишилися розсолом залийте банки і закрутіть кришками. Загорніть в ковдру, залиште на добу остигати. Після приберіть в льох для зберігання. приємного!
Подібні рецепти
Свинячі відбивні по-китайськи
Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...
Баклажани «під гриби»
Існує багато рецептів, як приготувати баклажани "; під гриби ";. Ось ще один - з неаполітанської кухні, просто вражає своєю різноманітністю і фантазією геніальних кухарів. опис приготування: Одне з найулюбленіших страв неаполітанців подається як гарнір до м'яса. Баклажани замість обсмажування,...
Баклажани як гриби на зиму
заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...
Баклажани на зиму (як гриби)
Прекрасна заготовка з баклажан. Баклажани виходять як гриби: не тільки за смаком, але і за зовнішнім виглядом. Готуються "простіше нікуди", прекрасно зберігаються і не вимагають стерилізації. опис приготування: Я рекомендую дотримуватися оригінального рецепта. але, звичайно, по бажанню, ви мож...
Баклажани як гриби з часником
Чи пробували ви баклажани, схожі на гриби? Якщо ні, то цей рецепт для вас. Виходить дуже смачна закуска, нагадує грибочки. Готувати її набагато простіше, ніж піти в ліс за грибами. опис приготування: Від душі рекомендую приготувати баклажани, які за смаком нагадують грибочки з часником. Готуют...