Рецепт Баклажани під гриби на зиму

Рецепт Баклажани під гриби на зиму
Кількість порцій: 2 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів. Вони дуже схожі на грибочки, якщо їх заправити олією і цибулею, як це часто ми робимо з вешенками або печерицями. запевняю, сподобається всім.

опис приготування:

Все баклажани потрібно зварити частинами в одному розсолі, потім їм же залити банки, додати часник і закатати. Такі баклажани відмінно зберігаються в прохолодному місці всю зиму. Потім відкрийте баночку, злийте весь маринад, заправте баклажани ріпчастою цибулею, кропом і маслом соняшниковим. смачно, як грибочки!

Отже, читайте, як приготувати баклажани під гриби на зиму.

  • баклажани— 1 кілограм
  • вода— 850 мілілітрів
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • оцет столовий 9%  — 50 мілілітрів
  • часник— 5-6 зубчиків(великих)
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Перець горошком— 6-7 штук
Баклажани під гриби на зиму - фото крок 1 Підготуйте все по списку. баклажани вимийте, ображати хвостики. приступимо!

Баклажани під гриби на зиму - фото крок 2 Кожен баклажан поріжте на три частини, потім кожну частину - на чотири. Отримуємо ось такі шматочки.

Баклажани під гриби на зиму - фото крок 3 Складіть в глибоку тару шматочки баклажанів, додайте столову ложку солі і залиште на годинку. Баклажани мають просолитися і позбудеться від гіркоти. За цей час можна підготувати баночки і кришки, вимити їх і простерилізувати.

Баклажани під гриби на зиму - фото крок 4 У воду покладіть половинку чайної ложки солі, лавровий лист, запашний перець, влийте оцет. Доведіть розсіл до кипіння.

Баклажани під гриби на зиму - фото крок 5 Баклажани добре промийте під водою, щоб змити сіль і сік. Невеликими партіями відварюють їх в розсолі по 10 хвилин.

Баклажани під гриби на зиму - фото крок 6 Розкладайте по стерильним баночках, зверху додайте по парі зубчиків часнику, попередньо подрібненого. утрамбовують щільно. Коли остання партія баклажанів звариться, які залишилися розсолом залийте банки і закрутіть кришками. Загорніть в ковдру, залиште на добу остигати. Після приберіть в льох для зберігання. приємного!

Подібні рецепти

Баклажани під гриби смажені

Свинячі відбивні по-китайськи

Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...

Баклажани «під гриби»

Баклажани «під гриби»

Існує багато рецептів, як приготувати баклажани "; під гриби ";. Ось ще один - з неаполітанської кухні, просто вражає своєю різноманітністю і фантазією геніальних кухарів. опис приготування: Одне з найулюбленіших страв неаполітанців подається як гарнір до м'яса. Баклажани замість обсмажування,...

Баклажани як гриби на зиму

Баклажани як гриби на зиму

заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...

Баклажани на зиму (як гриби)

Баклажани на зиму (як гриби)

Прекрасна заготовка з баклажан. Баклажани виходять як гриби: не тільки за смаком, але і за зовнішнім виглядом. Готуються "простіше нікуди", прекрасно зберігаються і не вимагають стерилізації. опис приготування: Я рекомендую дотримуватися оригінального рецепта. але, звичайно, по бажанню, ви мож...

Баклажани як гриби з часником

Баклажани як гриби з часником

Чи пробували ви баклажани, схожі на гриби? Якщо ні, то цей рецепт для вас. Виходить дуже смачна закуска, нагадує грибочки. Готувати її набагато простіше, ніж піти в ліс за грибами. опис приготування: Від душі рекомендую приготувати баклажани, які за смаком нагадують грибочки з часником. Готуют...