Рецепт Баклажани з волоськими горіхами на зиму
Ділюся рецептом дуже смачної заготовки на зиму з баклажанів з волоськими горіхами. Процес приготування нескладний, а виходить закуска гідна святкового столу.
опис приготування:
Якщо любите гостре, то в начинку можна додати стручок гострого перцю. Із зелені підійде кінза, петрушка або кріп. А всі подробиці, як приготувати баклажани з волоськими горіхами на зиму, я розповім нижче. Рекомендую готувати відразу побільше, тому що з'їдається в мить!
- баклажани— 1 кілограм
- часник— 80-100 грам
- Грецькі горіхи— 1 Склянка
- Масло рослинне— 1/2 склянки
- петрушка— 1/2 пучка
- оцет 9% — 3 Ст. ложки
- сіль— 1.5 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 1/2 чайних ложки
баклажани помийте, відріжте хвостики, наріжте кружальцями завтовшки 0,5 сантиметрів. Викладіть баклажани на деко, змастіть рослинною олією. випікайте 25-30 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
Поки запікаються баклажани, підготуйте начинку. Горіхи і зелень дрібно порубати ножем, часник пропустіть через прес.
додайте сіль, оцет і чорний перець, перемішайте.
Підготуйте чисті банки. Викладіть шарами кружечки баклажанів і горіхову начинку.
Накрийте банку стерилізованої кришкою. Покладіть в каструлю з холодною водою. Стерилизуйте банку 15 хвилин з моменту закипання води.
дістаньте банку, закрутіть кришку. Переверните банку, укутайте кухонним рушником і залиште до повного охолодження.
Повністю готові баклажани будуть вже через добу. Смачного!
Подібні рецепти
Гарбузове маффіни з волоськими горіхами
Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...
Баклажани сациві з волоськими горіхами
баклажани сациві — це просто універсальна закуска з репертуару грузинських кулінарів і кухарів. Ця холодна закуска прекрасно виглядає на будь-якому столі, але особливо добре — природа. опис приготування: баклажани сациві — це моя улюблена страва грузинської кухні. Хоча це навіть не страва, а п...
Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю
Рецепт приготування капкейков з волоськими горіхами, корицею, апельсиновою цедрою, горіховою глазур'ю і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 18 капкейков. цукру— 1 Склянка яйця, кімнатної температури— 2 штуки свіжовичавленого апельсинового соку— 1/2 склянки апел...
Баклажани з горіхами
Баклажани з горіхами — це дуже легка літня закуска, одна з класичних закусок з цього чудового овочу. Якщо не помиляюсь, щось подібне популярно в кавказької кухні. готуємо! опис приготування: баклажан — смачний, красивий і корисний овоч, з якого можна приготувати чимало цікавих страв. Сьогодні ...
Баклажани як гриби на зиму
заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...