Рецепт Биточки в мультиварці

Рецепт Биточки в мультиварці
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную вам рецепт приготування биточків в мультиварці — не тільки смачного, але і корисного страви. Їм можна нагодувати не тільки дорослих, але навіть найменших дітей.

опис приготування:

Биточки в мультиварці в домашніх умовах можна зробити декількома способами. Один з них, представлений в цей рецепти, — це найбільш дієтичний варіант приготування на пару. Також можна їх обсмажити або згасити з додаванням томатного соусу, наприклад.

  • Філе курки або індички— 500 грам
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 1-2 зубчиків
  • крем— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • спеції— 1 щіпка(по бажанню)
Биточки в мультиварці - фото крок 1 1. Для початку необхідно зробити фарш. Філе птиці вимити, просушити і подрібнити ножем або блендером. Не варто використовувати м'ясорубку, адже тоді фарш буде занадто однорідним.

Биточки в мультиварці - фото крок 2 2. Як і будь-який інший класичний рецепт биточків в мультиварці, цей не обходиться без овочів. Цибулину і часник очистити і подрібнити. Якщо блюдо призначене для дітей, краще скористатися блендером.

Биточки в мультиварці - фото крок 3 3. Тепер в глибокій мисочці можна з'єднати інгредієнти. Посолити і поперчити за смаком, додати улюблені спеції. Щоб биточки в мультиварці в домашніх умовах не були занадто сухими, в фарш необхідно додати сметану.

Биточки в мультиварці - фото крок 4 4. Ретельно перемішати фарш, при необхідності додати 1 яйце.

Биточки в мультиварці - фото крок 5 5. На дно чаші мультиварки налити воду (якщо готується на пару) або рослинне масло (якщо биточки будуть смажитися).

Биточки в мультиварці - фото крок 6 6. Пароварку змастити трохи олією і викласти битки.

Биточки в мультиварці - фото крок 7 7. Залишилося включити режим "; На пару" приблизно на 35-40 хвилин. Коли биточки будуть готові, їх можна відразу подавати до столу.

Подібні рецепти

Биточки з баклажанів

Биточки яловичі

А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...

Биточки з фаршу з підливою

Биточки з фаршу з підливою

Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...

Биточки з червоної риби

Биточки з червоної риби

Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт! опис приготування: Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бут...

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...