Рецепт Биточки з печериць
тим, хто вважає за краще овочі м'яса, пропоную досить швидкий в приготуванні і простий рецепт биточків з печериць. Їх можна подати до столу в якості гарячої закуски або з гарніром.
опис приготування:
1. Для приготування цієї страви необхідно для початку вимити і очистити гриби. Потім нарізати їх дрібними кубиками і викласти в глибоку миску.
2. Цибулину очистити і подрібнити в блендері (можна натерти на тертці, щоб не траплялися великі шматочки). Також при бажанні його попередньо можна ошпарити окропом і просушити.
3. Картопля вимити, очистити і натерти на дрібній тертці або середньої. Так як це досить простий рецепт биточків з печериць, інгредієнтів тут зовсім небагато.
4. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити.
5. З'єднати всі інгредієнти і добре перемішати. Посолити і поперчити за смаком.
6. З отриманого фаршу сформувати биточки. Якщо маса надто суха, можна додати 1 яйце.
7. З усіх боків биточки обваляти в борошні (можна в панірувальних сухарях) і відправити на добре розігріту сковороду з рослинним маслом.
8. На середньому вогні смажити биточки з печериць в домашніх умовах до хрусткої скоринки (близько 4-6 хвилин з кожного боку).
Подавати до столу їх краще гарячими.
- печериці— 300 грам
- Картопля— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- свіжа зелень— 10 грам
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- борошно— 100 грам
- Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
2. Цибулину очистити і подрібнити в блендері (можна натерти на тертці, щоб не траплялися великі шматочки). Також при бажанні його попередньо можна ошпарити окропом і просушити.
3. Картопля вимити, очистити і натерти на дрібній тертці або середньої. Так як це досить простий рецепт биточків з печериць, інгредієнтів тут зовсім небагато.
4. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити.
5. З'єднати всі інгредієнти і добре перемішати. Посолити і поперчити за смаком.
6. З отриманого фаршу сформувати биточки. Якщо маса надто суха, можна додати 1 яйце.
7. З усіх боків биточки обваляти в борошні (можна в панірувальних сухарях) і відправити на добре розігріту сковороду з рослинним маслом.
8. На середньому вогні смажити биточки з печериць в домашніх умовах до хрусткої скоринки (близько 4-6 хвилин з кожного боку).
Подавати до столу їх краще гарячими.
Подібні рецепти
Торт на день народження хлопчикові 2 року
А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...
Биточки з фаршу з підливою
Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...
Биточки з кабачків
Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...
Биточки з лосося з картоплею і зеленню
Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...
Биточки з грибами і сиром
З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...