Рецепт Бешбармак з курки в мультиварці

Рецепт Бешбармак з курки в мультиварці
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Якщо готувати бешбармак як і належить — Казань, це займе кілька годин, тому я пропоную зекономити час і зробити бешбармак з курки в мультиварці, це блюдо вийде не менш смачне.

опис приготування:

Коли потрібно швидко зробити смачну вечерю для всієї родини, то сучасна техніка приходить до нас на допомогу, і сьогодні я розповім вам, як приготувати бешбармак з курки в мультиварці. Це дуже смачне казахське страву, яке прийнято робити в казані, причому з баранини, яловичини і конини, що займаємо чимало часу. Наш же рецепт приготування бешбармака з курки в мультиварці, навпаки, дуже простий і легкий, курка вариться набагато швидше, а локшину ми візьмемо вже готову, так що на все про все нам знадобиться не більше півтори години.

1) Для початку ми ретельно промиваємо курку під проточною водою, обробляв її на порційні шматочки і викладаємо курку в чашу мультиварки.

2) Також відправляємо в чашу два цілі очищені цибулини, лавровий лист і сіль, заливаємо все водою і закриваємо кришку мультиварки. Включаємо режим «Гасіння» (або «Суп») і варимо курку протягом однієї години.

3) Через годину курка буде повністю готова, тому ми перекладаємо її на тарілку і відокремлюємо м'ясо від кісток, а цибуля і лавровий лист викидаємо.

4) Включаємо режим «Варка на пару» і нарізаємо лук кільцями. Коли бульйон закипить, опускаємо в нього на пару секунд кільця цибулі, після чого витягаємо їх і половиною кілець посипаємо курку.

5) Потім в бульйон викладаємо локшину і варимо її до повної готовності.

6) Після того як локшина звариться, шумівкою виловлюємо її і відправляємо на блюдо, а на неї кладемо шматочки м'яса з цибулею, зверху посипаємо все залишилися кільцями цибулі і свіжим кропом.

як вид, все досить легко і швидко, зате який неймовірно смачну вечерю виходить з цим рецептом. Приємного всім апетиту!


  • тушка курки— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 5 штук
  • Дніпропетровськ для Finger— 400 грам
  • Лавровий лист— 3-4 штук
  • кріп свіжий— 20-30 грам(для подачі)
  • спеції— За смаком
  • сіль— За смаком
Коли потрібно швидко зробити смачну вечерю для всієї родини, то сучасна техніка приходить до нас на допомогу, і сьогодні я розповім вам, як приготувати бешбармак з курки в мультиварці. Це дуже смачне казахське страву, яке прийнято робити в казані, причому з баранини, яловичини і конини, що займаємо чимало часу. Наш же рецепт приготування бешбармака з курки в мультиварці, навпаки, дуже простий і легкий, курка вариться набагато швидше, а локшину ми візьмемо вже готову, так що на все про все нам знадобиться не більше півтори години.

1) Для початку ми ретельно промиваємо курку під проточною водою, обробляв її на порційні шматочки і викладаємо курку в чашу мультиварки.

2) Також відправляємо в чашу два цілі очищені цибулини, лавровий лист і сіль, заливаємо все водою і закриваємо кришку мультиварки. Включаємо режим «Гасіння» (або «Суп») і варимо курку протягом однієї години.

3) Через годину курка буде повністю готова, тому ми перекладаємо її на тарілку і відокремлюємо м'ясо від кісток, а цибуля і лавровий лист викидаємо.

4) Включаємо режим «Варка на пару» і нарізаємо лук кільцями. Коли бульйон закипить, опускаємо в нього на пару секунд кільця цибулі, після чого витягаємо їх і половиною кілець посипаємо курку.

5) Потім в бульйон викладаємо локшину і варимо її до повної готовності.

6) Після того як локшина звариться, шумівкою виловлюємо її і відправляємо на блюдо, а на неї кладемо шматочки м'яса з цибулею, зверху посипаємо все залишилися кільцями цибулі і свіжим кропом.

як вид, все досить легко і швидко, зате який неймовірно смачну вечерю виходить з цим рецептом. Приємного всім апетиту!


Подібні рецепти

Барбекю з курки

Крабовий салат з часником

Соус барбекю, напевно, є одним з найбільш популярних і улюблених в усьому світі. Я пропоную вам подивитися, як приготувати барбекю з курки. Цей будуть ніжки в апетитному соусі. пробуйте! опис приготування: Ці крильця неймовірно апетитні. Їх дуже зручно готувати на закуску або як гарячого страв...

Брошет з курки

Брошет з курки

брошет — це той же шашлик, тільки на дерев'яних шпажках і в кілька разів менше. Брошет може бути з м'яса, риби, птиці і навіть овочів, попередньо замариновані в спеціальному соусі. опис приготування: Зустріти в назві меню блюдо "; брошети з курки" можна в будь-якому столичному ресторані. Ця ст...

Борщ з курки

Борщ з курки

Секрет приготування борщу полягає в підготовці овочів, а м'ясо можна використовувати будь-який. уявляю рецепт, як приготувати борщ з курки. Він такий же смачний, поживний, як і класичний. опис приготування: Борщ обов'язково подавати зі сметаною і чорним хлібом. А ще краще - з салом і часником ...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...