Рецепт Вегетаріанець з п'яти пальців

Рецепт Вегетаріанець з п'яти пальців
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
звичайно, більшість з нас знає, той бешбармак — блюдо східне, а значить, готується з жирного ситного м'яса — з баранини, наприклад. Але ж можна зробити за тим же принципом і корисну версію!

опис приготування:

Цей простий рецепт бешбармака вегетаріанського, звичайно, далекий від свого класичного аналога, але як на мене, дуже навіть смачна страва виходить. Адже не одними ж кашами харчуватися, навіть якщо ви обрали для себе здоровий спосіб життя! Саме для цього і розповім, як зробити бешбармак вегетаріанський, щоб внести частку різноманітності в свої "; харчові будні ";! Бажаю вам успіху!

  • соєві битки— 800 грам
  • Цибуля— 500 грам
  • лук червоний— 200 грам
  • вода— 200 грам
  • борошно— 150 грам(скільки візьме тісто)
  • зелень— За смаком
  • спеції— За смаком
  • оцет— 1 Ст. ложка(для маринування цибулі)
  • цукор— 1 Ст. ложка
Вегетаріанець з п'яти пальців - фото крок 1 1. Змішаємо воду з борошном, замісити туге, але еластичне тісто, як на пельмені. розкачати, наріжемо прямокутниками і відварити в підсоленому окропі.

Вегетаріанець з п'яти пальців - фото крок 2 2. Звичайний лук подрібнити і обсмажити, а червоний замарінуем. Для маринаду я беру цукор, оцет і розбавляю водою так, щоб вона покрила цибулю. Перекладаємо трохи охолонули шматочки тіста обсмаженою цибулею, щоб вийшли шари.

Вегетаріанець з п'яти пальців - фото крок 3 3. А зверху викладаємо відварені або обсмажені соєві битки, червона цибуля і багато-багато зелені. Смачного!

Подібні рецепти

П’ять пальців

Закуска з свинячих шкурок «тайгова»

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...