Рецепт Вегетаріанець з п'яти пальців
звичайно, більшість з нас знає, той бешбармак — блюдо східне, а значить, готується з жирного ситного м'яса — з баранини, наприклад. Але ж можна зробити за тим же принципом і корисну версію!
опис приготування:
Цей простий рецепт бешбармака вегетаріанського, звичайно, далекий від свого класичного аналога, але як на мене, дуже навіть смачна страва виходить. Адже не одними ж кашами харчуватися, навіть якщо ви обрали для себе здоровий спосіб життя! Саме для цього і розповім, як зробити бешбармак вегетаріанський, щоб внести частку різноманітності в свої "; харчові будні ";! Бажаю вам успіху!
- соєві битки— 800 грам
- Цибуля— 500 грам
- лук червоний— 200 грам
- вода— 200 грам
- борошно— 150 грам(скільки візьме тісто)
- зелень— За смаком
- спеції— За смаком
- оцет— 1 Ст. ложка(для маринування цибулі)
- цукор— 1 Ст. ложка
2. Звичайний лук подрібнити і обсмажити, а червоний замарінуем. Для маринаду я беру цукор, оцет і розбавляю водою так, щоб вона покрила цибулю. Перекладаємо трохи охолонули шматочки тіста обсмаженою цибулею, щоб вийшли шари.
3. А зверху викладаємо відварені або обсмажені соєві битки, червона цибуля і багато-багато зелені. Смачного!
Подібні рецепти
Закуска з свинячих шкурок «тайгова»
Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...