Рецепт Булочки з цільнозерновий борошна

Рецепт Булочки з цільнозерновий борошна
Кількість порцій: 10 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Тісто для булочок можна відстоювати до 12 годин, так воно вийде ще краще, але вистаїваться воно повинно тільки в холодильнику. З такого тіста випікають навіть пироги, а булочки роблять різних форм.

опис приготування:

Щоб булочки з цільнозерновий борошна вийшли ще смачніше, їх можна присипати насінням, кмином, маком або кунжутом. Таке тісто можна зберігати в холодильнику до двох днів. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати булочки з цільнозерновий борошна.

  • Борошно вищого сорту— 200  грам
  • борошно цільнозернове— 400  грам
  • кефір— 400  грам
  • яйце— 1  штук
  • Сухі дріжджі— 5  грам
  • цукор— 3  грами
  • молоко— 50  мілілітрів
  • Рослинна олія— 10 грам
Булочки з цільнозерновий борошна - фото крок 1 1. Я заміс робила руками у великій скляному посуді. Відразу ставимо опару на теплому молоці, залишаємо її на 20 хвилин. Не забуваємо додати цукор. Опара готується просто: змішуємо тепле молоко і дріжджі, додаємо пару столових ложок цукру і дрібку солі. Коли на поверхні з'являться бульбашки, опара готова і можна починати заміс тесту.

Булочки з цільнозерновий борошна - фото крок 2 2. Потім додаємо кефір і борошно двох видів, а також яйце і інші інгредієнти. замішуємо тісто. Маса виходить кремообразной. Ми залишаємо тісто в холодильнику мінімум на 6 годин. Краще готувати його ввечері, а вранці робити випічку.

Булочки з цільнозерновий борошна - фото крок 3 3. Булочки можуть бути різної форми. Крім того, їх можна посипати кунжутом, насінням або маком. дивіться, як вам більше подобається.

Булочки з цільнозерновий борошна - фото крок 4 4. Вони відмінно підійдуть не тільки до чаю, але і до будь-яких інших страв, якщо зробити їх несолодкими.

Булочки з цільнозерновий борошна - фото крок 5 5. Булочки з цільнозерновий борошна виходять дуже смачними, а тісто може зберігатися в холодильнику до двох днів.

Подібні рецепти

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Котлети з індички з помідорами і сиром

Домашній хліб - ароматний, свіжий, з хрусткою скоринкою - це просто і чудово! особливо, якщо піч його в формі багета, адже тоді хрустких кірочок буде більше! опис приготування: Цільнозернових борошно і висівки збагачують хліб харчовими волокнами і найціннішими мікроелементами. борошно пшени...

Млинці без борошна

Млинці без борошна

Всіма улюблені млинчики, тільки в новому виконанні. З нашим рецептом млинців без борошна ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Рецептом цим зі мною поділилася подруга — він виявився досить простим, але і оригінальним. Млинці вийшли ніжним і пишними (за рахунок соди). Для пр...

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...

Булочки «Даугавіня»

Булочки «Даугавіня»

ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...

Булочки для бургерів

Булочки для бургерів

Такі булочки сподобаються не тільки любителям фаст-фуду. м'які, повітряні і легкі - вони чудово замінять хліб під час обіду або вечері. Це відмінний варіант для ссобоек на пікнік. опис приготування: цей рецепт, як приготувати булочки для бургерів, по-моєму, найвдаліший з усіх, які я коли-небуд...