Рецепт Булочки з цільнозерновий борошна
Тісто для булочок можна відстоювати до 12 годин, так воно вийде ще краще, але вистаїваться воно повинно тільки в холодильнику. З такого тіста випікають навіть пироги, а булочки роблять різних форм.
опис приготування:
Щоб булочки з цільнозерновий борошна вийшли ще смачніше, їх можна присипати насінням, кмином, маком або кунжутом. Таке тісто можна зберігати в холодильнику до двох днів. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати булочки з цільнозерновий борошна.
- Борошно вищого сорту— 200 грам
- борошно цільнозернове— 400 грам
- кефір— 400 грам
- яйце— 1 штук
- Сухі дріжджі— 5 грам
- цукор— 3 грами
- молоко— 50 мілілітрів
- Рослинна олія— 10 грам
2. Потім додаємо кефір і борошно двох видів, а також яйце і інші інгредієнти. замішуємо тісто. Маса виходить кремообразной. Ми залишаємо тісто в холодильнику мінімум на 6 годин. Краще готувати його ввечері, а вранці робити випічку.
3. Булочки можуть бути різної форми. Крім того, їх можна посипати кунжутом, насінням або маком. дивіться, як вам більше подобається.
4. Вони відмінно підійдуть не тільки до чаю, але і до будь-яких інших страв, якщо зробити їх несолодкими.
5. Булочки з цільнозерновий борошна виходять дуже смачними, а тісто може зберігатися в холодильнику до двох днів.
Подібні рецепти
Котлети з індички з помідорами і сиром
Домашній хліб - ароматний, свіжий, з хрусткою скоринкою - це просто і чудово! особливо, якщо піч його в формі багета, адже тоді хрустких кірочок буде більше! опис приготування: Цільнозернових борошно і висівки збагачують хліб харчовими волокнами і найціннішими мікроелементами. борошно пшени...
Млинці без борошна
Всіма улюблені млинчики, тільки в новому виконанні. З нашим рецептом млинців без борошна ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Рецептом цим зі мною поділилася подруга — він виявився досить простим, але і оригінальним. Млинці вийшли ніжним і пишними (за рахунок соди). Для пр...
Здобні булочки-плетінки з маком і корицею
Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...
Булочки «Даугавіня»
ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...
Булочки для бургерів
Такі булочки сподобаються не тільки любителям фаст-фуду. м'які, повітряні і легкі - вони чудово замінять хліб під час обіду або вечері. Це відмінний варіант для ссобоек на пікнік. опис приготування: цей рецепт, як приготувати булочки для бургерів, по-моєму, найвдаліший з усіх, які я коли-небуд...