Рецепт Булочки будинку Паркеров
легкі, з ніжним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою ... ці булочки подаються на сніданок в готелі Parker House (будинок Паркеров). Почастуєте улюблених цієї здобної випічкою і отримаєте у відповідь визнання в любові.
опис приготування:
Перед вами рецепт, як приготувати булочки будинку Паркеров. Це красива і смачна випічка на сніданок, полуденок або для перекусу школяреві. Формування у цих булочок дуже проста і не зажадає від вас здібностей віртуозного плетіння. При бажанні можете додати начинку, поклавши її на прямокутник, закатати і защіпніте край. Приємних вам клопоту на кухні!
- борошно— 300 грам
- дріжджі свіжі— 15 грам(або сухі — 1 середня лінія)
- молоко— 135 мілілітрів(тепле)
- Вершкове масло— 60 грам(30г — в тісто; 30г — в начинку)
- яйце— 1 штука
- цукор— 2 Ст. ложки
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Цукрова пудра— За смаком(для посыпки)
дріжджі і 1 ст.л. цукру розведіть в теплому молоці і залиште на 15 хвилин до появи пінної шапочки. Вершкове масло (30г) розтопіть.
Борошно просійте в миску, додайте розтоплене вершкове масло, підійшли дріжджі, яйце, сіль і цукор. Замісити м'яке тісто, яке не липне до рук. Накрийте миску харчовою плівкою, залиште в теплому місці на 1,5 годину.
Тісто має збільшиться вдвічі.
Розкачайте тісто в прямокутник розміром приблизно 30х40см. Змастіть розтопленим вершковим маслом.
Розріжте спочатку на дві частини вздовж, а потім на рівні прямокутники.
Деко застеліть пергаментом для випічки. Прямокутники скрутіть в рулетики і викладіть на пергамент (краєм вниз). Накрийте харчової плівкою і залиште в теплому місці на 20 хвилин.
Духовку розігрійте до 180 градусів. випікайте булочки 20 хвилин до легкого рум'янцю, трохи остудіть і посипте цукровою пудрою.
Смачного!
Подібні рецепти
Бургери будинку
Рецепт приготування булочок з гранульованим сиром. опис приготування: Ці чудові маленькі булочки стануть відмінною закускою. Готуються вони простіше, ніж ви думаєте. води— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки(з гіркою) яйця— 1 1/2 штуки гранульованого сиру Котіха— 120 грам(плюс додатковий сир ...
Булочки «Даугавіня»
ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...
Булочки в хлібопічці
З появою такого «розумного» побутового приладу, як хлібопічка, домашня випічка перетворилася в простий і приємне проведення часу. Спробуйте приготувати смачні здобні булочки в хлібопічці, і переконайтеся в цьому самі! опис приготування: повірте, дізнавшись, як зробити булочки в хлібопічці, ви ...
Булочки для бургерів
Такі булочки сподобаються не тільки любителям фаст-фуду. м'які, повітряні і легкі - вони чудово замінять хліб під час обіду або вечері. Це відмінний варіант для ссобоек на пікнік. опис приготування: цей рецепт, як приготувати булочки для бургерів, по-моєму, найвдаліший з усіх, які я коли-небуд...
Булочки для хот-догів
Тепер булочки для хот-догів необов'язково купувати в магазині, адже їх можна приготувати вдома. М'які ароматні булочки з різноманітною начинкою стануть відмінною закускою. кількість порцій: 15-17 велике яйце— 1 штука м'якого вершкового масла— 6 Ст. ложок цукру— 3 Ст. ложки клейковини— 1 Ст. лож...