Рецепт Булочки из дрожжевого теста

Рецепт Булочки из дрожжевого теста
Кількість порцій: 12 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Булочки из этого теста получаются удивительно вкусными и нежными. Сьогодні я розповім, как приготовить булочки из дрожжевого теста с маком. Буде дуже смачно!

опис приготування:

Булочки из дрожжевого теста с маком получаются удивительно вкусными и ароматными. По бажанню, можно добавить в тесто ванилин или корицу, чтобы булочки стали еще ароматнее. Булочки с маком из дрожжевого теста понравятся и взрослым, і дітям, особливо, за чашечкой чая. Смачного!

  • борошно— 500 грам(Для тіста)
  • молоко— 250 мілілітрів
  • яйця— 1 штука
  • Вершкове масло— 100 грам
  • Ванільний цукор— 10 грам
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • Сухі дріжджі— 10 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • мак— 100 грам(Для начинки)
  • цукор— 4 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука(для змазування )
1 Начинаем с приготовления опары для булочек с маком. Дрожжи пересыпаем в отдельную емкость и заливаем теплым молоком. Добавляем в смесь половину просеянной муки и ждем, пока опара поднимется.

2 Вершкове масло, досягла кімнатної температури, вводим в опару, потім додаємо цукор, яйце, борошно. Аккуратно замешиваем тесто и оставляем его на один час в теплом месте.

3 За час, поки тісто підійде, приготовим начинку. Для нее необходимо промыть мак в теплой воде, затем залить его кипятком и довести до кипения. зливаємо воду, мак откидываем на ситечко. Смешиваем мак с сахаром и тщательно перемешиваем.

4 тісто вимішуємо, раскатываем в пласты, смазываем каждый сливочным маслом и равномерно распределяем по всей поверхности начинку. Сворачиваем пласт в рулет и нарезаем на булочки. Викладаємо булочки на деко, смазываем взбитым яйцом и оставляем на 15 хвилин на расстойку.

5 Духовку розігріваємо до 200 градусів, выпекаем булочки в течение 20-25 хвилин. Булочки с маком готовы, смачного!

Подібні рецепти

Булочки з корицею і горіхами

Булочки из бездрожжевого теста

Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...

Булочки з сиром та цибулею

Булочки з сиром та цибулею

Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...

Булочки з журавлиною і лимоном

Булочки з журавлиною і лимоном

Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини. опис приготування: Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками. цедра лимона— 2 штуки цукру— 1/2 склянки розпушув...

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Булочки з гуава і вершковим сиром

Булочки з гуава і вершковим сиром

Рецепт приготування листкових булочок з гуави, вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Ці булочки з гуава мають пікантний кисло-солодкий смак. листа листкового тіста— 2 штуки банку гуави оболонок— 1 штука лимонного соку— 1 Чайна ложка вершкового сиру— 360 грам цу...