Рецепт Булочки из дрожжевого теста

Рецепт Булочки из дрожжевого теста
Кількість порцій: 12 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Булочки из этого теста получаются удивительно вкусными и нежными. Сьогодні я розповім, как приготовить булочки из дрожжевого теста с маком. Буде дуже смачно!

опис приготування:

Булочки из дрожжевого теста с маком получаются удивительно вкусными и ароматными. По бажанню, можно добавить в тесто ванилин или корицу, чтобы булочки стали еще ароматнее. Булочки с маком из дрожжевого теста понравятся и взрослым, і дітям, особливо, за чашечкой чая. Смачного!

  • борошно— 500 грам(Для тіста)
  • молоко— 250 мілілітрів
  • яйця— 1 штука
  • Вершкове масло— 100 грам
  • Ванільний цукор— 10 грам
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • Сухі дріжджі— 10 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • мак— 100 грам(Для начинки)
  • цукор— 4 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука(для змазування )
1 Начинаем с приготовления опары для булочек с маком. Дрожжи пересыпаем в отдельную емкость и заливаем теплым молоком. Добавляем в смесь половину просеянной муки и ждем, пока опара поднимется.

2 Вершкове масло, досягла кімнатної температури, вводим в опару, потім додаємо цукор, яйце, борошно. Аккуратно замешиваем тесто и оставляем его на один час в теплом месте.

3 За час, поки тісто підійде, приготовим начинку. Для нее необходимо промыть мак в теплой воде, затем залить его кипятком и довести до кипения. зливаємо воду, мак откидываем на ситечко. Смешиваем мак с сахаром и тщательно перемешиваем.

4 тісто вимішуємо, раскатываем в пласты, смазываем каждый сливочным маслом и равномерно распределяем по всей поверхности начинку. Сворачиваем пласт в рулет и нарезаем на булочки. Викладаємо булочки на деко, смазываем взбитым яйцом и оставляем на 15 хвилин на расстойку.

5 Духовку розігріваємо до 200 градусів, выпекаем булочки в течение 20-25 хвилин. Булочки с маком готовы, смачного!

Подібні рецепти

Бразильські сирні булочки

Булочки из бездрожжевого теста

Рецепт приготування булочок з гранульованим сиром. опис приготування: Ці чудові маленькі булочки стануть відмінною закускою. Готуються вони простіше, ніж ви думаєте. води— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки(з гіркою) яйця— 1 1/2 штуки гранульованого сиру Котіха— 120 грам(плюс додатковий сир ...

Булочки «Даугавіня»

Булочки «Даугавіня»

ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...

Булочки в хлібопічці

Булочки в хлібопічці

З появою такого «розумного» побутового приладу, як хлібопічка, домашня випічка перетворилася в простий і приємне проведення часу. Спробуйте приготувати смачні здобні булочки в хлібопічці, і переконайтеся в цьому самі! опис приготування: повірте, дізнавшись, як зробити булочки в хлібопічці, ви ...

Булочки для бургерів

Булочки для бургерів

Такі булочки сподобаються не тільки любителям фаст-фуду. м'які, повітряні і легкі - вони чудово замінять хліб під час обіду або вечері. Це відмінний варіант для ссобоек на пікнік. опис приготування: цей рецепт, як приготувати булочки для бургерів, по-моєму, найвдаліший з усіх, які я коли-небуд...

Булочки для хот-догів

Булочки для хот-догів

Тепер булочки для хот-догів необов'язково купувати в магазині, адже їх можна приготувати вдома. М'які ароматні булочки з різноманітною начинкою стануть відмінною закускою. кількість порцій: 15-17 велике яйце— 1 штука м'якого вершкового масла— 6 Ст. ложок цукру— 3 Ст. ложки клейковини— 1 Ст. лож...