Рецепт Биточки крабові

Рецепт Биточки крабові
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 20 хв.
Любителям крабових паличок в кулінарну скарбничку пропоную досить простий рецепт биточків крабових. Хрусткі і апетитні вона стануть відмінною закускою або гарніром.

опис приготування:

Рецепт биточків крабових з фото — це варіація на тему відомого м'ясної страви, яке часто готують також з овочів. Так чому б не з крабових паличок?

1. Для початку необхідно палички заморозити. У морозилці їх варто тримати не менше години, краще залишити там на всю ніч.

2. Добре замороженими їх необхідно натерти на дрібній тертці. Робити це потрібно досить швидко, щоб вони не встигли розтанути.

3. Сир також натерти на дрібній тертці.

4. При бажанні в цей фарш можна додати часник. Його також натерти на тертці.

5. Крабовий фарш перемішати, посолити і поперчити за смаком. Також можна подрібнити свіжу зелень.

6. Додати яйце (краще 1, а потім перемішати і при необхідності додати другий).

7. Тепер можна сформувати биточки і з усіх боків обваляти їх у борошні або панірувальних сухарях.

8. Розігріти сковороду з рослинним маслом. Биточки крабові в домашніх умовах обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Подавати їх можна як гарячими, так і холодними.

До них прекрасно підходить вершковий або сметанний соус.

Смачного!

  • Крабові палички— 350 грам
  • сир— 100-150 грам
  • яйце— 2 штуки
  • часник— 1-2 зубчиків(по бажанню)
  • борошно— 100 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
Рецепт биточків крабових з фото — це варіація на тему відомого м'ясної страви, яке часто готують також з овочів. Так чому б не з крабових паличок?

1. Для початку необхідно палички заморозити. У морозилці їх варто тримати не менше години, краще залишити там на всю ніч.

2. Добре замороженими їх необхідно натерти на дрібній тертці. Робити це потрібно досить швидко, щоб вони не встигли розтанути.

3. Сир також натерти на дрібній тертці.

4. При бажанні в цей фарш можна додати часник. Його також натерти на тертці.

5. Крабовий фарш перемішати, посолити і поперчити за смаком. Також можна подрібнити свіжу зелень.

6. Додати яйце (краще 1, а потім перемішати і при необхідності додати другий).

7. Тепер можна сформувати биточки і з усіх боків обваляти їх у борошні або панірувальних сухарях.

8. Розігріти сковороду з рослинним маслом. Биточки крабові в домашніх умовах обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Подавати їх можна як гарячими, так і холодними.

До них прекрасно підходить вершковий або сметанний соус.

Смачного!

Подібні рецепти

Биточки з баклажанів

Баранина (Корейська) з картоплею

А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...

Биточки з фаршу з підливою

Биточки з фаршу з підливою

Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...

Биточки з грибами і сиром

Биточки з грибами і сиром

З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...