Рецепт Бекмес з кавуна

Рецепт Бекмес з кавуна
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 6 г. 0 хв.
З кавуна можна приготувати чудовий натуральний мед (або по іншому - бекмес). Ніякого цукру та інших добавок, знадобляться лише стиглі кавуни. Відмінна можливість відкрити для себе новий смак!

опис приготування:

Вчимося, як приготувати бекмес з кавуна в домашніх умовах. Для меду знадобиться три стиглих або злегка перестиглих солодких плоду. Щоб перевірити готовність меду, слід крапнути його на тарілку. Якщо крапля залишається густою і щільною, значить бекмес готовий. хай щастить!

  • кавуни— 3 штуки
Бекмес з кавуна - фото крок 1 Кавуни ретельно миємо. Нарізаємо їх у великій емальованому тазі, щоб зберегти весь кавуновий сік. Корки і насіння викидаємо. М'якоть протираємо через сито.

Бекмес з кавуна - фото крок 2 За допомогою марлі віджимають отриману рідину в окрему каструлю.

Бекмес з кавуна - фото крок 3 Ставимо сік на вогонь, кип'ятимо його 2-3 хвилини. Даємо соку повністю охолонути, а потім повторно пропускаємо його через марлю. важливо, щоб сік був чистим. Виливаємо сік назад в каструлю, уварюємо його на повільному вогні 3-4 годин до zagusteniya. Час від часу потрібно помішувати сік і видаляти піну.

Бекмес з кавуна - фото крок 4 Розливаємо бекмес по чистим банкам, закриваємо їх кришками. Банки перевертаємо і вкутуємо в ковдру до повного охолодження. Готово!

Подібні рецепти

Бекмес класичний

Бекмес з шовковиці

Схід справа тонка! Саме там готують найсмачніший і найкорисніший бекмес з фруктів. уявляю спосіб, як приготувати бекмес класичний з винограду без додавання цукру. Поживно і корисно! опис приготування: Готовий бекмес додають в чай ​​або випічку, деякі просто їдять його, як мед або варення. Соло...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...