Рецепт Бекон в червоному вині зі спаржею
Рецепт приготування бекону в винному соусі зі спаржею.
кількість порцій: 2
- смужки бекону— 4 штуки
- олія— 1 Ст. ложка
- Luk-salotų— 2 Ст. ложки
- мука— 1 1/2 Ст. ложки
- червоне вино— 3/4 склянки
- приправи до м'яса— 1/2 чайних ложки
- сіль— 1 щіпка(за смаком)
- мелений перець— 1 щіпка(за смаком)
Додати борошно. продовжувати готувати 2 хвилини.
Влити червоне вино. Довести до кипіння, варити протягом 5 хвилин, рідина повинна випаруватися вдвічі. Додати приправ. Готувати ще хвилин 10. Тим часом відварити спаржу в підсоленій воді. Подавати як гарнір до бекону.
Подібні рецепти
Карбонара (найпростіший рецепт)
Рецепт приготування американської закуски з бекону під гострим соусом. кількість порцій: 5 соєвий пиріг— 1 штука бекон— 1 штука розмарин— 1 штука кетчуп— 1 Склянка виноградне варення— 3 Ст. ложки Worcestershire соус— 1 Чайна ложка Інгредієнти для бекону: Інгредієнти для соусу: ...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...