Рецепт Бекон з гострим соусом
Рецепт приготування американської закуски з бекону під гострим соусом.
кількість порцій: 5
- соєвий пиріг— 1 штука
- бекон— 1 штука
- розмарин— 1 штука
- кетчуп— 1 Склянка
- виноградне варення— 3 Ст. ложки
- Worcestershire соус— 1 Чайна ложка
Інгредієнти для соусу:
Прибираємо листочки з гілочок.
Знімаємо кору з паличок і нарізаємо їх на рівні частини для того, щоб використовувати як шампури.
Соєвий пиріг підійде набагато краще ніж тофу. Нарізаємо його на невеликі прямокутники.
Нарізаємо бекон смужками.
Загортаємо соєві шматочки в бекон.
Нанизуємо на палички.
Проробляємо це з усіма шматочками.
Обсмажуємо на великій сковороді.
Змішуємо інгредієнти для соусу в каструлі. кетчуп, варення, Worcestershire соус, чилі. Помішуємо на повільному вогні деякий час.
До цього часу ваш бекон повинен бути готовий.
Красиво викладаємо закуску на тарілку і подаємо до столу разом з соусом.
Подібні рецепти
Азу з свинини з підливою
Рецепт приготування бекону в винному соусі зі спаржею. кількість порцій: 2 смужки бекону— 4 штуки олія— 1 Ст. ложка Luk-salotų— 2 Ст. ложки мука— 1 1/2 Ст. ложки червоне вино— 3/4 склянки приправи до м'яса— 1/2 чайних ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) мелений перець— 1 щіпка(за смаком) Нагріт...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...