Рецепт Булгур з баклажанами
Це просте ситне блюдо приємно урізноманітнить ваш стіл. Воно не тільки смачне і ароматне, але і прекрасно заряджає енергією і насичує вітамінами.
опис приготування:
Булгур - це універсальний гарнір. Їм можна замінити рис першій-ліпшій нагоді його приготування, подавати з м'ясом і рибою, фарширувати їм овочі та додавати його в салати або супи. Насправді, гарнір - це не якесь там безкоштовний додаток до основної страви. Грамотно приготований гарнір
перетворюється в гордість господині. Дізнайтеся, як приготувати булгур з баклажанами.
- манна крупа— 1 Склянка
- баклажан— 1 штука
- цибуля— 1 штука
- гранат— 1 штука
- гранатовий соус— 1 Ст. ложка
- масло рослинне— 1 Ст. ложка(для смаження)
- масло оливкове— 1 Ст. ложка
- часник— 1 зубчик
- горіхи волоські— 50 грам
- сіль— За смаком
- спеції— За смаком(чорний перець, перець червоний, м'ята)
- петрушка— 1 пучок
Булгур заваріть склянкою окропу і укутайте в рушник на 30 хвилин.
баклажан помийте, наріжте кубиками і обсмажте в невеликій кількості соняшникової олії на розігрітій сковороді.
Цибуля наріжте кубиками і залийте 1 ст. L. гранатового соусу для маринування.
Часник наріжте дрібними кубиками.
Соєденіте баклажан з часником.
очистіть гранат.
Соєденіте з баклажанами.
Петрушку дрібно наріжте.
Булгур добре запарился, готовий.
Додайте булгур до баклажанів, порт і гранати.
добре перемішайте, додайте ложку оливкової олії, волоські горіхи і подавайте.
Подібні рецепти
Тушкована свинина з овочами на сковороді
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Борщ з баклажанами
Рецепт борщ з баклажанами — приготування першої страви з овочами і спеціями. Суп борщ є традиційною стравою в слов'янських країнах, а так само дуже любимо в країнах центральної та східної Європи. опис приготування: помідори ошпарюють, після чого чистяться і дуже дрібно ріжуться. Залийте їх вод...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...