Рецепт Бринза в беконі
Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл.
опис приготування:
Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково присутній. Ось і тут бринза — головний інгредієнт. Якщо у вас на носі яке-небудь застілля або свято, рекомендую замість традиційної сирно-м'ясної нарізки подати на стіл ось таку болгарську традиційну закуску — бринзу в беконі. вдалі рецепти, бринза в яких фігурує як головний інгредієнт, досить рідкісні, але цей — дійсно вдалий. На приготування цієї закуски у вас піде не набагато більше часу, ніж на нарізку того ж сиру і копченостей, проте виглядати на столі вона буде набагато цікавіше.
- бринза— 200 грам
- бекон— 100 грам
- кейбер (спеція) — — За смаком
Нарізаємо бринзу кубиками стороною приблизно в 3 см.
бекон, якщо він у вас цільним шматком, потрібно нарізати на тонкі скибочки — в них будемо загортати бринзу.
Тепер нехитрим чином загортаємо кубики бринзи в скибочки беконів — один кубик в один скибочку.
Якщо ви хочете приготувати цю закуску на природі, то бринзу в беконі нанизуємо на шпажки (краще — два). Однак ми готуємо закуску в домашніх умовах, тому шпажки не обов'язкові.
Викладаємо на сковороду-гриль нашу бринзу в беконі. Дуже важливий момент — спершу кладемо швом (місцем, де йде перехлест бекону) вниз, щоб бекон стримався під впливом температури. Обсмажуємо з кожного боку приблизно по 1 хвилині на середньому вогні. Ще один важливий момент — обсмажувати потрібно без масла.
Перед подачею посипаємо чабером або інший улюбленої спецією (BLE koriandrom). Їсти закуску краще гарячої. приємного!
Подібні рецепти
Суп з консерви сайри
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...