Рецепт Бринза в беконі

Рецепт Бринза в беконі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл.

опис приготування:

Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково присутній. Ось і тут бринза — головний інгредієнт. Якщо у вас на носі яке-небудь застілля або свято, рекомендую замість традиційної сирно-м'ясної нарізки подати на стіл ось таку болгарську традиційну закуску — бринзу в беконі. вдалі рецепти, бринза в яких фігурує як головний інгредієнт, досить рідкісні, але цей — дійсно вдалий. На приготування цієї закуски у вас піде не набагато більше часу, ніж на нарізку того ж сиру і копченостей, проте виглядати на столі вона буде набагато цікавіше.

  • бринза— 200 грам
  • бекон— 100 грам
  • кейбер (спеція)  — — За смаком
Бринза в беконі - фото крок 1 Для приготування цієї закуски ідеально використовувати болгарську бринзу — вона добре підходить по своїй текстурі. але, в принципі, можна використовувати і кавказьку.

Бринза в беконі - фото крок 2 Нарізаємо бринзу кубиками стороною приблизно в 3 см.

Бринза в беконі - фото крок 3 бекон, якщо він у вас цільним шматком, потрібно нарізати на тонкі скибочки — в них будемо загортати бринзу.

Бринза в беконі - фото крок 4 Тепер нехитрим чином загортаємо кубики бринзи в скибочки беконів — один кубик в один скибочку.

Бринза в беконі - фото крок 5 Якщо ви хочете приготувати цю закуску на природі, то бринзу в беконі нанизуємо на шпажки (краще — два). Однак ми готуємо закуску в домашніх умовах, тому шпажки не обов'язкові.

Бринза в беконі - фото крок 6 Викладаємо на сковороду-гриль нашу бринзу в беконі. Дуже важливий момент — спершу кладемо швом (місцем, де йде перехлест бекону) вниз, щоб бекон стримався під впливом температури. Обсмажуємо з кожного боку приблизно по 1 хвилині на середньому вогні. Ще один важливий момент — обсмажувати потрібно без масла.

Бринза в беконі - фото крок 7 Перед подачею посипаємо чабером або інший улюбленої спецією (BLE koriandrom). Їсти закуску краще гарячої. приємного!

Подібні рецепти

Бринза запечена в духовці

Суп з консерви сайри

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...