Рецепт Белковое печенье

Рецепт Белковое печенье
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Недавно я узнала хороший рецепт простой выпечки. Когда впервые сделала белковое печенье, то була здивована: получилось совсем как магазинное лакомство, которое я как-то покупала в кондитерской.

опис приготування:

Тепер і ви можете дізнатися про те, как приготовить белковое печенье с кокосовой стружкой. Давно я что-то не использовала стружку, а ведь она придаёт очень необычный вкус. Хрустящая корочка снаружи и мягкое тесто внутри — это сочетание, которое покоряет всех сладкоежек с первого укуса.

  • цукор— 70 грам
  • мед— 25 грам
  • Кокосова стружка— 70 грам
  • борошно— 70 грам
  • Вершкове масло— 20 грам
  • Яєчний білок— 2 штуки
  • сіль— 1 щіпка
Белковое печенье - фото крок 1 Охлаждённые белки взбейте до пиков с солью миксером.

Белковое печенье - фото крок 2 частина (потроху) всыпайте в белковую массу сахар, продолжая их взбивать. Создайте устойчивые пики.

Белковое печенье - фото крок 3 Затем добавьте мёд. Взбивайте всё до образования единой консистенции.

Белковое печенье - фото крок 4 Осторожно вмешайте кокосовую стружку в белковую массу.

Белковое печенье - фото крок 5 Потім просійте борошно, также аккуратно её вмешайте. Оставьте белковое тесто на 30 хвилин в холодильнику.

Белковое печенье - фото крок 6 Деко застеліть пергаментним папером. Змастіть її маслом. Выложите сверху тесто в виде печенья.

Белковое печенье - фото крок 7 Випікайте печиво протягом 20-30 хвилин при 150 градусах в духовці. смачного чаювання!

Подібні рецепти

Австрийское печенье « Талеры »

Пончики без яєць

Классическая австрийская выпечка включает в себя несколько знакомых нам рецептов. Но всегда есть новые варианты, які варто спробувати. наприклад, данный вид печенья вы точно захотите повторить. опис приготування: Этот красивый десерт был придуман в 50-х гг. 20 века знаменитым кондитером. Тогда...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...