Рецепт Булочки з корицею і горіхами
Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу.
опис приготування:
Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів.
- цукру— 3 Ст. ложки
- розпушувача— 1 Чайна ложка
- соди— 1/2 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- молока— 1 Склянка
- топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок
- кориці— 2 чайних ложки(начинка)
- солі— 1/8 чайних ложки(начинка)
- топленого вершкового масла— 1 Ст. ложка(начинка)
- м'якого вершкового масла— 2 Ст. ложки(глазур)
- klenovogo сироп— 3 Ст. ложки(глазур)
- молока— 1-2 чайних ложок(глазур)
2. Розігріти духовку до 220 градусів. змастити 1 столовою ложкою топленого масла форму для випікання.
3. приготувати тісто. У середній мисці змішати борошно, цукор, розпушувач, соду, сіль. Додати кленовий сироп і 2 столові ложки топленого масла, розмішати. Викласти тісто на посипану борошном робочу поверхню і вимісити до однорідної консистенції. Тісто має бути дуже м'яким і трохи липким.
4. Розкачати тісто в прямокутник розміром 20Х30 см. залити 2 столові ложки топленого масла на тісто і змастити всю поверхню пальцями. Викласти начинку на тісто і рівномірно розподілити її по всій поверхні, залишаючи кордон 1 см по зовнішньому краю. Притиснути начинку до тесту.
5. Починаючи з довгої сторони тесту, згорнути його рулетом і защипнути шви. Викласти рулет швом вниз на робочій поверхні. розрізати на 8 шматків і помістити булочки в форму. змастити залишилися 2 столовими ложками топленого вершкового масла. Випікати протягом 20-23 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.
6. Щоб зробити глазур, в мисці міксером збити вершкове масло, додати цукрову пудру і збити разом. Додати сироп і добре збити, доти, поки суміш не стане однорідною. Якщо суміш занадто густа, додайте чайну ложку або більше молока.
7. Дати булочкам охолонути в формі протягом 5 хвилин. Залити глазур'ю і подавати теплими.
Подібні рецепти
Гарбузове булочки з корицею і горіхами
Рецепт приготування булочок з листкового тіста з горіхами пекан, родзинками і меленою корицею. опис приготування: Булочки добре подавати на сніданок з чашкою кави. паличка вершкового масла, кімнатної температури— 1 штука лист замороженого листкового тіста— 1 штука розтопленого вершкового мас...
Булочки з корицею сінабон
Хочу поділитися простим рецептом булочок з корицею сінабон. Напевно, хоч якось кожен їв ці знамениті булочки. А я вам розповім, як їх зробити вдома! Красиві і ароматні, як в кондитерській! опис приготування: Рецепт приготування булочок з корицею сінабон дуже простий, і випічка виходить дуже см...
Здобні булочки-плетінки з маком і корицею
Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...
Булочки до чаю з корицею
Кожній господині варто знати, як приготувати булочки до чаю з корицею, ароматну випічку, яка може зігріти в холодний зимовий день. Булочки дуже прості в приготуванні, повітряні і смачні. опис приготування: Можна приготувати чай з корицею, а можна подати до чаю ароматні булочки, приготовані за ...
Булочки з корицею і пахтою
Рецепт приготування булочок з пахтою, начинкою з цукру, кориці і гвоздики і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 булочок. цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки цукор— 1/4 склянки(начинка) обкладинка— 2...