Рецепт Булочки з корицею і горіхами

Рецепт Булочки з корицею і горіхами
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу.

опис приготування:

Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів.

  • цукру— 3 Ст. ложки
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • соди— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • молока— 1 Склянка
  • топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок
  • кориці— 2 чайних ложки(начинка)
  • солі— 1/8 чайних ложки(начинка)
  • топленого вершкового масла— 1 Ст. ложка(начинка)
  • м'якого вершкового масла— 2 Ст. ложки(глазур)
  • klenovogo сироп— 3 Ст. ложки(глазур)
  • молока— 1-2 чайних ложок(глазур)
Булочки з корицею і горіхами - фото крок 1 1. зробити начинку. Змішати всі сухі інгредієнти в маленькій мисці. Додати топлене масло і перемішати виделкою, поки суміш не буде нагадувати мокрий пісок. Відставити в сторону.

Булочки з корицею і горіхами - фото крок 2 2. Розігріти духовку до 220 градусів. змастити 1 столовою ложкою топленого масла форму для випікання.

Булочки з корицею і горіхами - фото крок 3 3. приготувати тісто. У середній мисці змішати борошно, цукор, розпушувач, соду, сіль. Додати кленовий сироп і 2 столові ложки топленого масла, розмішати. Викласти тісто на посипану борошном робочу поверхню і вимісити до однорідної консистенції. Тісто має бути дуже м'яким і трохи липким.

Булочки з корицею і горіхами - фото крок 4 4. Розкачати тісто в прямокутник розміром 20Х30 см. залити 2 столові ложки топленого масла на тісто і змастити всю поверхню пальцями. Викласти начинку на тісто і рівномірно розподілити її по всій поверхні, залишаючи кордон 1 см по зовнішньому краю. Притиснути начинку до тесту.

Булочки з корицею і горіхами - фото крок 5 5. Починаючи з довгої сторони тесту, згорнути його рулетом і защипнути шви. Викласти рулет швом вниз на робочій поверхні. розрізати на 8 шматків і помістити булочки в форму. змастити залишилися 2 столовими ложками топленого вершкового масла. Випікати протягом 20-23 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.

Булочки з корицею і горіхами - фото крок 6 6. Щоб зробити глазур, в мисці міксером збити вершкове масло, додати цукрову пудру і збити разом. Додати сироп і добре збити, доти, поки суміш не стане однорідною. Якщо суміш занадто густа, додайте чайну ложку або більше молока.

Булочки з корицею і горіхами - фото крок 7 7. Дати булочкам охолонути в формі протягом 5 хвилин. Залити глазур'ю і подавати теплими.

Подібні рецепти

Булочки з корицею, горіхами і родзинками

Гарбузове булочки з корицею і горіхами

Рецепт приготування булочок з листкового тіста з горіхами пекан, родзинками і меленою корицею. опис приготування: Булочки добре подавати на сніданок з чашкою кави. паличка вершкового масла, кімнатної температури— 1 штука лист замороженого листкового тіста— 1 штука розтопленого вершкового мас...

Булочки з корицею сінабон

Булочки з корицею сінабон

Хочу поділитися простим рецептом булочок з корицею сінабон. Напевно, хоч якось кожен їв ці знамениті булочки. А я вам розповім, як їх зробити вдома! Красиві і ароматні, як в кондитерській! опис приготування: Рецепт приготування булочок з корицею сінабон дуже простий, і випічка виходить дуже см...

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...

Булочки до чаю з корицею

Булочки до чаю з корицею

Кожній господині варто знати, як приготувати булочки до чаю з корицею, ароматну випічку, яка може зігріти в холодний зимовий день. Булочки дуже прості в приготуванні, повітряні і смачні. опис приготування: Можна приготувати чай з корицею, а можна подати до чаю ароматні булочки, приготовані за ...

Булочки з корицею і пахтою

Булочки з корицею і пахтою

Рецепт приготування булочок з пахтою, начинкою з цукру, кориці і гвоздики і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 булочок. цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки цукор— 1/4 склянки(начинка) обкладинка— 2...