Рецепт Bkhaji
Цибулеві бхажі - це популярні індійські котлетки, неймовірно смачні, соковиті і, звичайно ж, ароматні. А як же по-іншому, адже це індійське блюдо! Але незважаючи на це все продукти доступні для нас.
опис приготування:
Основою цих котлеток є цибуля, до нього також додають трохи картоплі, сочевиця і горіхи. Але я бобові не використовую, тому що вони сильно перебивають смак цибулі, а він тут просто чудовий. рецепт, як приготувати бхажі, я знайшла на просторах інтернету і відразу ж полюбила. Справа в тому, що готуються бхажі неймовірно просто, а смак виходить відмінним. Підходять вони і до картопляного пюре, і до макаронів, обожнювання J, при цьому дуже навіть ситні. Так що ніякого м'яса не потрібно!
- Цибуля ріпчаста— 4-6 штук
- Картопля— 1 штука
- яйце— 1 штука
- сіль— За смаком
- зерна кардамону— 1/2 чайних ложки
- розмарин— 1/2 чайних ложки(сушений)
- каррі— 1/2 чайних ложки
- суміш перців— 1/2 чайних ложки
Лук необхідно подрібнити. За класичним рецептом його необхідно натерти на тертці. Але я вирішила не знущатися над собою і подрібнити його в блендері. Це дуже зручно! Луку потрібно дати трохи постояти, щоб виділився сік, а потім добре віджати його.
Змішайте цибулю з натертим на тертці і віджатим картоплею (що, картопля я все ж натирала на тертці, побоявшись, що блендер не зможе подрібнити його досить добре). Потім додайте яйце, сіль і всі підготовлені спеції. Добре перемішайте отриману масу.
З лушпиння маси сформуйте невеликі котлетки і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Раджу спочатку зробити одну котлетку і обсмажити її, якщо все буде нормально, вона буде тримати форму і не розпадеться, тоді смажте всі інші котлетки. Якщо буде розпадатися, то в масу додайте пару столових ложок борошна.
Готові котлетки подавайте з улюбленими гарнірами. Раджу полити їх різними соусами - так буде ще смачніше!
Подібні рецепти
Тістечко «безе» (правильний рецепт)
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...