Рецепт Bkhaji

Рецепт Bkhaji
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Цибулеві бхажі - це популярні індійські котлетки, неймовірно смачні, соковиті і, звичайно ж, ароматні. А як же по-іншому, адже це індійське блюдо! Але незважаючи на це все продукти доступні для нас.

опис приготування:

Основою цих котлеток є цибуля, до нього також додають трохи картоплі, сочевиця і горіхи. Але я бобові не використовую, тому що вони сильно перебивають смак цибулі, а він тут просто чудовий. рецепт, як приготувати бхажі, я знайшла на просторах інтернету і відразу ж полюбила. Справа в тому, що готуються бхажі неймовірно просто, а смак виходить відмінним. Підходять вони і до картопляного пюре, і до макаронів, обожнювання J, при цьому дуже навіть ситні. Так що ніякого м'яса не потрібно!

  • Цибуля ріпчаста— 4-6 штук
  • Картопля— 1 штука
  • яйце— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • зерна кардамону— 1/2 чайних ложки
  • розмарин— 1/2 чайних ложки(сушений)
  • каррі— 1/2 чайних ложки
  • суміш перців— 1/2 чайних ложки
Bkhaji - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цибулю і часник очистіть і промийте під проточною водою. Підготуйте все спеції. Зверніть увагу: якщо така велика кількість спецій вам не до смаку, ви можете зменшити їх кількість або прибрати деякі з них.

Bkhaji - фото крок 2 Лук необхідно подрібнити. За класичним рецептом його необхідно натерти на тертці. Але я вирішила не знущатися над собою і подрібнити його в блендері. Це дуже зручно! Луку потрібно дати трохи постояти, щоб виділився сік, а потім добре віджати його.

Bkhaji - фото крок 3 Змішайте цибулю з натертим на тертці і віджатим картоплею (що, картопля я все ж натирала на тертці, побоявшись, що блендер не зможе подрібнити його досить добре). Потім додайте яйце, сіль і всі підготовлені спеції. Добре перемішайте отриману масу.

Bkhaji - фото крок 4 З лушпиння маси сформуйте невеликі котлетки і викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Раджу спочатку зробити одну котлетку і обсмажити її, якщо все буде нормально, вона буде тримати форму і не розпадеться, тоді смажте всі інші котлетки. Якщо буде розпадатися, то в масу додайте пару столових ложок борошна.

Bkhaji - фото крок 5 Готові котлетки подавайте з улюбленими гарнірами. Раджу полити їх різними соусами - так буде ще смачніше!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Салат «морське диво»

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...