Рецепт Борщ з чорносливом

Рецепт Борщ з чорносливом
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування борщу з чорносливом. Борщ з додаванням в нього чорносливу виходить наваристим і дуже смачним.

опис приготування:

Зазвичай варять чорнослив окремо і в каструлю з борщем додають тоді, коли він майже зварився. Борщ найкраще подавати зі сметаною.

  • реберця свинина— 400 грам
  • морква— 1 штука
  • Буряк— 1 штука
  • Ріпчаста цибуля— 0,5 штуки
  • паста томатна— 2 Ст. ложки
  • свіжа капуста, коб— 1/6 штуки
  • Картопля— 3 штуки
  • лист лавровий— 1 штука
  • Рослинна олія— 40 мілілітрів
  • часник— 2 зубчики
  • Петрушка і кріп— 1 За смаком
  • оцет— 1 Ст. ложка
  • чорнослив— 12 штук
  • Перець і сіль— 1 За смаком
Борщ з чорносливом - фото крок 1 1. Холодною водою заливаємо м'ясо і доводимо до кипіння, шумівкою знімаємо піну. Вогонь зменшити і хвилин 40 варимо із закритою кришкою. З бульйону дістаємо готове м'ясо і перекладаємо на тарілку. Промиваємо і очищаємо овочі. Наріжемо кубиками картоплю. Нашаткувати тонко капусту. Мельк narezhem цибулю. Картопля додаємо в каструлю, вогонь збільшимо. як закипить, вогонь зменшити і хвилин 10 варити.

Борщ з чорносливом - фото крок 2 2. Тепер додаємо в бульйон капусту, розмішати і на невеликому вогні варимо. Приготовим зажарку. На рослинному маслі спассировать цибулю. Наріжемо моркву соломкою і обсмажити разом з цибулею. Хвилини через дві зажарку перекладаємо в каструлю. Під кришкою на невеликому вогні продовжуємо варити.

Борщ з чорносливом - фото крок 3 3. Спассіруем на рослинному маслі нарізану соломкою буряк (хвилин 10), помішуючи.

Борщ з чорносливом - фото крок 4 4. Влити винний оцет в сковороду до буряка. У проточній воді промиваємо чорнослив, заливаємо склянкою гарячої води і на невеликому вогні варимо.

Борщ з чорносливом - фото крок 5 5. У каструлю додамо буряк, розмішати. потім чорнослив, додамо перець, сіль, дрібно нарізані зелень і часник. варимо хвилини 3, потім вимкнути і дати настоятися.

Борщ з чорносливом - фото крок 6 6. Борщ розлити по тарілках і подавати зі сметаною.

Подібні рецепти

Баранина з чорносливом в горщику

Булгур з буряком і цитрусовими

Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте. опис приготування: Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й га...

«Біла береза» (салат з чорносливом)

«Біла береза» (салат з чорносливом)

Хороший святковий стіл не обходиться без смачного і красивого салату. Саме таким є багатошаровий салат "; Біла береза ​​";. Гарне оформлення і насичений смак - головні складові закуски! опис приготування: До вашої уваги - класне святкове блюдо, або як готується "; Біла береза" салат з чорносли...

Борщ білоруський

Борщ білоруський

Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий на вітаміни овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса — вам на допомогу. опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений арома...

Борщ «гетьманський»

Борщ «гетьманський»

Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...