Рецепт Борщ з чорносливом
Рецепт приготування борщу з чорносливом. Борщ з додаванням в нього чорносливу виходить наваристим і дуже смачним.
опис приготування:
Зазвичай варять чорнослив окремо і в каструлю з борщем додають тоді, коли він майже зварився. Борщ найкраще подавати зі сметаною.
- реберця свинина— 400 грам
- морква— 1 штука
- Буряк— 1 штука
- Ріпчаста цибуля— 0,5 штуки
- паста томатна— 2 Ст. ложки
- свіжа капуста, коб— 1/6 штуки
- Картопля— 3 штуки
- лист лавровий— 1 штука
- Рослинна олія— 40 мілілітрів
- часник— 2 зубчики
- Петрушка і кріп— 1 За смаком
- оцет— 1 Ст. ложка
- чорнослив— 12 штук
- Перець і сіль— 1 За смаком
2. Тепер додаємо в бульйон капусту, розмішати і на невеликому вогні варимо. Приготовим зажарку. На рослинному маслі спассировать цибулю. Наріжемо моркву соломкою і обсмажити разом з цибулею. Хвилини через дві зажарку перекладаємо в каструлю. Під кришкою на невеликому вогні продовжуємо варити.
3. Спассіруем на рослинному маслі нарізану соломкою буряк (хвилин 10), помішуючи.
4. Влити винний оцет в сковороду до буряка. У проточній воді промиваємо чорнослив, заливаємо склянкою гарячої води і на невеликому вогні варимо.
5. У каструлю додамо буряк, розмішати. потім чорнослив, додамо перець, сіль, дрібно нарізані зелень і часник. варимо хвилини 3, потім вимкнути і дати настоятися.
6. Борщ розлити по тарілках і подавати зі сметаною.
Подібні рецепти
Булгур з буряком і цитрусовими
Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте. опис приготування: Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й га...
«Біла береза» (салат з чорносливом)
Хороший святковий стіл не обходиться без смачного і красивого салату. Саме таким є багатошаровий салат "; Біла береза ";. Гарне оформлення і насичений смак - головні складові закуски! опис приготування: До вашої уваги - класне святкове блюдо, або як готується "; Біла береза" салат з чорносли...
Борщ білоруський
Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...
Борщ без м'яса
Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий на вітаміни овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса — вам на допомогу. опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений арома...
Борщ «гетьманський»
Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...