Рецепт Брізоль з риби

Рецепт Брізоль з риби
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 20 хв.
Ніжне рибне філе, засмажене у збитому яйці, — це блюдо з одного боку дуже просте в приготуванні, але в той же час неймовірно смачне і ситне, відмінний варіант на всі випадки життя.

опис приготування:

Я впевнена, що практично кожен з вас хоч раз в житті готував бризоль з риби в домашніх умовах, просто мало хто здогадувався про те, що зроблене вами блюдо називається саме так. Але ж під цим іноземним назвою ховається знайомий всім нам спосіб обсмажування продуктів у збитому яйці або їх подача в яєчному омлеті. Ось і в цьому рецепті приготування бризолу з риби немає абсолютно ніяких премудростей, нам просто потрібно взяти рибне філе (підійде будь-яка риба), посолити поперчити його і обсмажити у збитому яйці. Ну а для більшої наочності пропоную вам ознайомитися з моїм рецептом бризолу з риби з фото, і ви самі побачите, наскільки все легко.

  • філе риби— 1 штука(тут минтай)
  • яйце— 2 штуки
  • борошно— 3-4 Ст. ложок
  • Масло рослинне— За смаком(для смаження)
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • сіль— За смаком
Брізоль з риби - фото крок 1 Отже, для початку ми ретельно промиваємо філе під проточною водою і розрізаємо його на дві частини.

Брізоль з риби - фото крок 2 Потім необхідно акуратно розрізати кожен шматочок ножем уздовж, але не до самого кінця. Розкриваємо філе і натираємо його з усіх боків сіллю і меленим перцем.

Брізоль з риби - фото крок 3 У глибоку миску розбиваємо спочатку одне яйце, злегка збиваємо його за допомогою вилки.

Брізоль з риби - фото крок 4 В окрему тарілку насипаємо борошно і обвалюють у ній перший шматочок філе.

Брізоль з риби - фото крок 5 Потім занурюємо його в яйце так, щоб він повністю в нього занурився.

Брізоль з риби - фото крок 6 Перекладаємо філе на розігріту сковороду разом із залишками яйця.

Брізоль з риби - фото крок 7 Обсмажуємо філе на повільному вогні з кожного боку до утворення рум'яної скоринки, потім перекладаємо його на тарілку.

Брізоль з риби - фото крок 8 Так само обмакиваем в борошні і яйці другий шматочок філе і обсмажуємо його.

Брізоль з риби - фото крок 9 Тепер блюдо повністю готове, і його можна подати до столу, прикрасивши овочами і свіжою зеленню. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Брізоль з кальмарів

Пряники без меду

Для всіх любителів морепродуктів і особливо кальмарів пропоную ось такий простий, швидкий дуже апетитний варіант їх приготування — ви залишитеся від цієї страви в повному захваті. опис приготування: Французькі кухарі придумали приголомшливий спосіб приготування їжі, при якому ми обсмажуємо про...

Брізоль зі свинини

Брізоль зі свинини

сподіваюся, що вам сподобається це блюдо. І готувати, і їсти. Хоча хіба може бризоль зі свинини не сподобатися? рецепт — найпростіший, смак — божественний. опис приготування: Класичний рецепт бризоль зі свинини — це зовсім нескладно, але дуже смачно. ніжне і соковите м'ясо з дивним ароматом сп...

Брізоль куряча

Брізоль куряча

Вашій увазі пропоную простий рецепт брізолі курячої. Якщо раптом хто не знає, бризоль - це особливий вид котлети, великий, м'якої, ситної і соковитою. Спробуйте, смачно до неподобства, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт смачного страви, і я з радістю вам розповім, я...

Риба з риби

Риба з риби

для рецепта, як приготувати балик з риби, підійде будь-яка тушка, краще якщо це буде велика і жирна рибка, тоді і готову страву буде смачніше. Для балику потрібно використовувати тільки свіжу рибу. опис приготування: Якщо використовувати хороші і дорогі сорти риби, то така закуска стане відмін...

Биточки з червоної риби

Биточки з червоної риби

Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт! опис приготування: Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бут...