Рецепт Бабусині рогалики

Рецепт Бабусині рогалики
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Скільки тепла і затишку в одному назві цього рецепта! & Quot; Бабусині рогалики" — це надзвичайно смачна випічка, така, як у бабусі!

опис приготування:

Рецепт приготування рогаликів дуже простий, дотримуйтесь рецептурі і покроковим рекомендаціям і готуйте із задоволенням!

  • Борошно пшеничне— 250 грам
  • молоко— 125 мілілітрів
  • Вершкове масло— 20 грам
  • Масло рослинне— 15 грам
  • Дріжджі моментальні розчинні— 3 грами
  • Цукровий пісок— 40 грам
  • Ванільний цукор— 8 грам
  • сіль— 2 щіпки
  • Цукрова пудра (для посыпки)  — 15 грам
  • яблучний джем— 100 грам
  • яйце— 1 штука
бабусині рогалики - фото крок 1 Підготуйте продукти для приготування рогаликів за списком.

бабусині рогалики - фото крок 2 У тепле молоко всипте дріжджі і дайте настоятися 5 хвилин.

бабусині рогалики - фото крок 3 В цей час просійте борошно.

бабусині рогалики - фото крок 4 Всипте в молоко з дріжджами 1 чайну ложку цукру і 5 чайних ложок борошна, розмішайте і залишіть на 15 хвилин.

бабусині рогалики - фото крок 5 Опара буде готова через 15 хвилин.

бабусині рогалики - фото крок 6 Влийте в опару рослинне масло, стільком людям яйце і додайте в опару половину яйця (половину залиште для змащування перед випічкою), всипте сіль, ванільний цукор і перемішайте.

бабусині рогалики - фото крок 7 Всипте половину борошна і додайте розм'якшене вершкове масло, розмішайте.

бабусині рогалики - фото крок 8 Додайте залишилася борошно і замісити тісто.

бабусині рогалики - фото крок 9 Заміс тесту продовжуйте на столі, допомагайте собі скребком, так як спочатку тісто буде злегка приставати до столу, потім воно стане еластичним і дуже м'яким, вимішувати треба хвилин 7.

бабусині рогалики - фото крок 10 Перекладіть тісто в миску, накрийте плівкою і залиште в теплі на 1,5 годину.

бабусині рогалики - фото крок 11 Тісто має суттєво збільшитися в обсязі.

бабусині рогалики - фото крок 12 Розділіть тісто на рівні частини, з 8 або 10, скачайте в кульки, накрийте плівкою і залиште на 10 хвилин.

бабусині рогалики - фото крок 13 Розкачайте тісто в корж, на край коржі викладіть ложку яблучного джему.

бабусині рогалики - фото крок 14 Загорніть край тесту і злегка притисніть пальцями, потім різаком або ножем зробіть 6-7 розрізів.

бабусині рогалики - фото крок 15 Оберніть надрізаної частиною тіста рогалик і подверніте його півмісяцем.

бабусині рогалики - фото крок 16 Готові рогалики викладіть на лист для випічки, змастіть залишилася половинкою яйця, в яку можна додати столову ложку молока, випікайте при температурі 180 градусів 15 хвилин.

бабусині рогалики - фото крок 17 Дайте рогалики охолонути до кімнатної температури.

бабусині рогалики - фото крок 18 При бажанні присипте цукровою пудрою.

бабусині рогалики - фото крок 19 Наливайте чай-каву і кличте всіх до столу. Рогалики надзвичайно смачні, як і має бути у бабусі!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Бабусині млинці

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...