Рецепт Бискоти Рококо

Рецепт Бискоти Рококо
Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування італійського печива.

кількість порцій: 12
  • мука— 300 грам
  • меленого мигдалю— 200 грам
  • цукру— 180 грам
  • дріжджі— 14 грам
  • вершкове масло— 35 грам(порізати)
  • Cedra 1 лимона— 1 штука
  • Cedra 1 апельсина— 1 штука
  • біле солодке вино— 120 мілілітрів
  • яйця— 2+1 штука
  • цукати— 150 грам(рубані)
  • цілого мигдалю— 150 грам(порізати)
  • порошку кориці— 1 Чайна ложка
  • тертого мускатного горіха— 1 щіпка
  • цукрова пудра— 1 штука
Бискоти Рококо - фото крок 1 Розігрійте духовку до 180 ° С. У мисці змішайте борошно, мелений мигдаль і дріжджі

Бискоти Рококо - фото крок 2 Додати масло і перемішати.

Бискоти Рококо - фото крок 3 Додати лимонну і апельсинову цедру …

Бискоти Рококо - фото крок 4 … вино, 2-а, злегка, збитих яйця …

Бискоти Рококо - фото крок 5 … цукати, подрібнений мигдаль, корицю і мускатний горіх.

Бискоти Рококо - фото крок 6 Добре перемішайте і зробіть м'яке тісто. Якщо тісто здасться сухуватим, додайте води або вино.

Бискоти Рококо - фото крок 7 Замісити тісто з дуже невеликою кількістю борошна, щоб тісто стало не липким.

Бискоти Рококо - фото крок 8 Відрізуйте від тесту шматочки приблизно 5 см. І розкочуйте трубочки діаметром приблизно 1,5 см.

Бискоти Рококо - фото крок 9 Сформируйте маленькие бублики. Потім помістіть на деко, накритий пергаментом, змастіть випічку яйцем і запікайте 20 хвилин. Після того як печиво готове посипте цукровою пудрою.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Arancini

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...