Рецепт Бискоти Рококо
Рецепт приготування італійського печива.
кількість порцій: 12
- мука— 300 грам
- меленого мигдалю— 200 грам
- цукру— 180 грам
- дріжджі— 14 грам
- вершкове масло— 35 грам(порізати)
- Cedra 1 лимона— 1 штука
- Cedra 1 апельсина— 1 штука
- біле солодке вино— 120 мілілітрів
- яйця— 2+1 штука
- цукати— 150 грам(рубані)
- цілого мигдалю— 150 грам(порізати)
- порошку кориці— 1 Чайна ложка
- тертого мускатного горіха— 1 щіпка
- цукрова пудра— 1 штука
Додати масло і перемішати.
Додати лимонну і апельсинову цедру …
… вино, 2-а, злегка, збитих яйця …
… цукати, подрібнений мигдаль, корицю і мускатний горіх.
Добре перемішайте і зробіть м'яке тісто. Якщо тісто здасться сухуватим, додайте води або вино.
Замісити тісто з дуже невеликою кількістю борошна, щоб тісто стало не липким.
Відрізуйте від тесту шматочки приблизно 5 см. І розкочуйте трубочки діаметром приблизно 1,5 см.
Сформируйте маленькие бублики. Потім помістіть на деко, накритий пергаментом, змастіть випічку яйцем і запікайте 20 хвилин. Після того як печиво готове посипте цукровою пудрою.
Подібні рецепти
Arancini
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...