Рецепт Аджи-де-Галлина

Рецепт Аджи-де-Галлина
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування курячого супу-пюре Аджи-де-Галліна. Спробуйте, не пошкодуєте.

опис приготування:

Покласти курячі грудки, цибуля, морква, 2 зубчики часнику у велику каструлю, влити 2 літра води і повільно довести до кипіння на середньому вогні. зняти піну, зменшити вогонь до середньо-низького і варити, поки курка стане м'якою, близько 30 хвилин. Перекласти курку на блюдо і дайте охолонути. процідити бульйон.

Налийте згущене молоко і 1 / 2 склянки курячого бульйону в чашу блендера. Додати хліб кубиками і зробити пюре, щоб вийшла однорідна маса. Додати сир пармезан і волоські горіхи; змішати в однорідне пюре. Подрібнити охолоджену курку і викинути кістки.

Розігріти рослинне масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати рубаний часник і подрібнену цибулю, готувати, поки цибуля пом'якшиться і стане напівпрозорим, близько 5 хвилин. Додати подрібнену курку і Аджи Амарілло. Налити пюре і готувати, часто помішуючи. Додати більше курячого бульйону, якщо необхідно, щоб не стало занадто густим. Приправити куркумою і тушкувати ще 5 хвилин.

подавати, прикрасивши скибочками яйця і посипати оливками.


  • фунта половинок куриной грудки без кожи с костью— 2 штуки
  • цибулина, крупно нарезанная— 1 штука
  • морква, нарізані— 2 штуки
  • зубчики часнику— 4 штуки
  • води— 2 L
  • буханець білого хліба, без корки и нарезанная кубиками— 1 штука
  • банка згущеного молока (Bez пісочний)  — 1 штука
  • тертого сыра пармезан— 1/2 склянки
  • волоських горіхів— 1/4 склянки
  • рослинної олії— 1 Чайна ложка
  • цибулина, нарізана— 1 штука
  • пасты чили Аджи Амарилло— 2 чайних ложки
  • меленої куркуми— 2 чайних ложки
  • яйца приготовленных вкрутую, нарізані— 4 штуки
  • маслин без кісточок, разденных на 4 частини— 1/4 склянки
Покласти курячі грудки, цибуля, морква, 2 зубчики часнику у велику каструлю, влити 2 літра води і повільно довести до кипіння на середньому вогні. зняти піну, зменшити вогонь до середньо-низького і варити, поки курка стане м'якою, близько 30 хвилин. Перекласти курку на блюдо і дайте охолонути. процідити бульйон.

Налийте згущене молоко і 1 / 2 склянки курячого бульйону в чашу блендера. Додати хліб кубиками і зробити пюре, щоб вийшла однорідна маса. Додати сир пармезан і волоські горіхи; змішати в однорідне пюре. Подрібнити охолоджену курку і викинути кістки.

Розігріти рослинне масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати рубаний часник і подрібнену цибулю, готувати, поки цибуля пом'якшиться і стане напівпрозорим, близько 5 хвилин. Додати подрібнену курку і Аджи Амарілло. Налити пюре і готувати, часто помішуючи. Додати більше курячого бульйону, якщо необхідно, щоб не стало занадто густим. Приправити куркумою і тушкувати ще 5 хвилин.

подавати, прикрасивши скибочками яйця і посипати оливками.


Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Вітою пиріг з сирно-сирною начинкою

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...