Рецепт Млинці з мізками
Млинці з мізками — це дуже незвичайне, але дуже смачна страва. Не бійтеся готувати мізки — вони хоч і виглядають страшнувато, але виходять чудово смачними
опис приготування:
очевидно, що мізки в нашій країні не шанують (в кулінарному відношенні, хоча і не тільки в кулінарному) — цей субпродукт багатьма вважається негідним приготування. А даремно — мізки мають дуже приємною і незвичайної консистенцією, і, в цілому, виходять досить смачними.
З особистого досвіду можу сказати, що мізки ідеально поєднуються з самими звичайними млинцями. Що ж, розповідаю, як смачно приготувати млинці з мізками і здивувати своїх їдців.
хай щастить!
- борошно— 200 грам
- молоко— 500 мілілітрів
- яйце— 5 штук
- Масло рослинне— 1,5 Ст. ложки
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Мізки теляти— 600 грам
- пучок петрушки— 1 штука
- Вершкове масло— 50 грам
- сіль, перець— — За смаком
- Сухарі паніровочні— 1 Склянка
Теперь приступаем к мозгам. Сперва их нужно хорошенько промыть.
С мозгами поступаем следующим образом — заливаем их водой с небольшим количеством уксуса и оставляем замачиваться на полтора часа. Затем эту воду сливаем, мозги очищаем от пленок и крови, а затем заливаем мозги кипятком и оставляем до полного остывания.
Подготовленные мозги мелко нарезаем. У сковороді розтоплюємо вершкове масло, выкладываем туда мозги и тушим около 15 хвилин на невеликому вогні.
Потушенные мозги выкладываем в большую миску, туда же разбиваем 2 яйца и добавляем мелко рубленную зелень. Солимо і перчимо.
Перемешиваем и прогреваем на медленном огне в течение 1-2 хвилин.
Заворачиваем приготовленную начинку в заранее испеченные блинчики. загортаємо так, чтобы получились рулеты.
Полученные блинные рулеты сперва обмакиваем во взбитом яйце, потім обвалюють у панірувальних сухарях, і — на сковороду с разогретым растительным маслом. Обсмажуємо до золотистої скоринки.
Подаем блинчики немедленно. Смачного!
Подібні рецепти
Ажурні млинці на молоці (легкий рецепт)
Пропоную вам простий і смачний рецепт - бананові млинці на кефірі. Рецепт сподобається багатьом, млинці виходять солодкими і ароматними. Вони відмінно підійдуть до чаю або кави на сніданок. опис приготування: Якщо вам попалися солодкі банани, цукор можна в тісто не додавати, особливо, якщо ви ...
Млинці на молоці
Млинці на молоці — найпростіші, найсмачніші і найпопулярніші млинці, які готують практично в кожній родині. Розповідаю і показую, як приготувати млинці на молоці. опис приготування: Млинці люблять все. Добре готувати — на жаль, не всі Спеціально для початківців і тих, хто хоче вдосконалити сво...
Млинці без борошна
Всіма улюблені млинчики, тільки в новому виконанні. З нашим рецептом млинців без борошна ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Рецептом цим зі мною поділилася подруга — він виявився досить простим, але і оригінальним. Млинці вийшли ніжним і пишними (за рахунок соди). Для пр...
Млинці на пиві
Млинці на молоці всім відомі з дитинства. А що ви скажете про млинці на пиві? Як на мене, млинці на пиві виходять нітрохи не менш смачними і навіть більш оригінальними, ніж молочні. опис приготування: пиво — це рідкий хліб, а значить — на пиві можна приготувати дуже смачні млинці. Такими думка...
Млинці на вершках
Млинці на вершках відрізняються від звичайних млинців ніжнішою текстурою, воно і зрозуміло — вершки жирніше молока! Приготуйте млинці на вершках, може бути, цей рецепт стане фірмовим. опис приготування: Млинці на вершках я випікаю тільки з якого-небудь особливого випадку, коли потрібні ніжні п...