Рецепти womanlife.com.ua

Брускетта з зеленню і козячим сиром

Брускетта з зеленню і козячим сиром

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів із зеленню і козячим сиром. Дуже гарна літня закуска, підходить для виїздів на природу або швидких сніданків. ситно, смачно і оригінально. опис приготування: Брускетта з козячим сиром і зеленню — це італійська варіація самого тривіального бут...

Бабушкін пиріг з варенням

Бабушкін пиріг з варенням

Цей пиріг знайомий багатьом з дитинства. Ну яка бабуся не балує своїх улюблених онуків випічкою? Я дуже люблю цей пиріг, його знайомий смак і аромат варення… Хто не пробував - заходите і готуйте! опис приготування: Як приготувати бабусин пиріг з варенням? Дуже просто! Візьміть баночку улюблено...

Борщ на зиму з капустою

Борщ на зиму з капустою

Основа першого страви готується досить легко, вам залишиться зробити лише бульйон, нашаткувати капусту і почистити картоплю. Пропоную відмінний класичний рецепт борщу на зиму з капустою. опис приготування: Приготувати заправку не складно: послідовно обсмажте овочі і закатати заправку по стерил...

Ароматний рибний паштет

Ароматний рибний паштет

Рецепт ароматного рибного паштету з пряними травами. опис приготування: Філе тріски або іншої білої риби, нарізаємо. Додаємо дрібно нарізану цибулю. Заливаємо нашу заготовку білим вином і поставимо на 30 хвилин в холодильник. По закінченню часу рибу потрібно віджати і подрібнити до стану паш...

Банани з горіхами в шоколаді

Вегетаріанський рисовий майонез

Представляю вам легкий і смачний десерт! До того ж, його дуже просто приготувати. Горіхи беріть будь-які — на свій смак. Шоколад підійде як темний, так і молочний або білий. поїхали! опис приготування: Горіхи необхідно подрібнити в блендері, а шоколад потрібно розтопити на водяній бані. Викори...

Баклажани запечені в духовці

Баклажани запечені в духовці

Пропоную вам рецепт баклажанів запечених в духовці з фото. Подаються вони з йогуртовим соусом, його рецепт я теж розповім вам. смачно, ситно і корисно опис приготування: Баклажани запечені в духовці я використовую, як закуску. Але для тих, хто хоче схуднути або не любить жирні обіди, баклажани...

Баклажани в курячому філе

Баклажани в курячому філе

Рецепт приготування м'ясної страви з овочами і зеленню. опис приготування: баклажани миються, нарізаються невеликими шматочками, солятся. Потім їх необхідно витримати близько 20-30 хвилин, після чого знову промити і висушити. Після цього їх обсмажують з дрібно нарубают цибулею до стану готовно...

Баклажанна ікра з помідорами через м`ясорубку на зиму

Баклажанна ікра з помідорами через м`ясорубку на зиму

Баклажани можна квасити, солити, смажити і маринувати. традиційно, найбільшою популярністю користується баклажанная ікра. Використовуючи звичайну м'ясорубку в цьому рецепті, ми отримаємо ідеальну структуру. опис приготування: Рецепт досить легкий і простий, а інгредієнти доступні. Хочете порад...

Биточки з баклажанів

Биточки з баклажанів

А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...

Булочки з чорносливом

Булочки з чорносливом

Булочки з чорносливом — булочки дуже смачні і ситні. Особливо якщо в тісто замішати мак, а в начинку до чорносливу додати сир! Зустрічайте оригінальний рецепт приготування булочок з маком! опис приготування: Булочки з чорносливом — дуже легкі, в плані приготування, булочки. Тісто для них ви мо...

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий на вітаміни овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса — вам на допомогу. опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений арома...

Биточки з фаршу з підливою

Биточки з фаршу з підливою

Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...

Баклажани в маслі

Баклажани в маслі

Роблю завжди дуже багато заготовок з баклажанів, але ця смачніше всіх. Такі синенькі можна подати і як гарнір, і додати в салат, і смачно як самостійну страву. Готувати дуже просто! опис приготування: Цілком можна додати в баночку при консервуванні гілочку розмарину або чебрецю, — це додасть с...

Бісквіт зі збитими вершками

Бісквіт зі збитими вершками

Хочу поділитися з вами неймовірно простим рецептом відмінного десерту — бісквіта зі збитими вершками. Якщо ви не хочете витрачати багато часу і зусиль на торт — тоді дивіться і запам'ятовуйте! опис приготування: Немає нічого простіше і смачніше, ніж бісквітний торт. Для приготування бісквіта з...

Баранячі реберця на мангалі

Баранячі реберця на мангалі

баранячі реберця, приготовані на мангалі - прекрасний варіант для вилазки на природу! Щоб реберця вийшли найбільш смачно, потрібно знати, як приготувати м'ясо правильно. Я розповім вам! опис приготування: відразу попереджаю, що ніжності від баранячих реберець, приготованих на мангалі, очікува...

Аджікa даний

Аджікa даний

У чому "; сіль" кавказької кухні? Безсумнівно в аджике. Неспроста слово аджика в Абхазії позначає сіль! Хочете знати, як приготувати справжню аджику, і не, що продають в магазинах під її виглядом? опис приготування: & Quot; Аджіктцaтца" - так кажуть в Абхазії, що в перекладі означає "; сіль, п...

Ароматный картофельный хлеб

Ароматный картофельный хлеб

Хлеб на картофельном отваре всегда мягкий и вкусный, а еще очень ароматный. Также такой хлеб отличается отменным вкусом и мягкостью. рекомендую спробувати! опис приготування: Картофельный хлеб отличается отменным вкусом и мягкостью. А добавление в тесто укропа делает его очень ароматным. Заме...

Аблесківер

Аблесківер

Аблесківер - це блюдо данської кухні, яке сподобається всій вашій родині. За своєю суттю це невеликі млинчики, які випікаються на спеціальній сковорідці. опис приготування: Млинці дуже смачні! В якості начинки можете використовувати всі, що завгодно: фрукти, шоколад, Nutella, Джем. Подавати їх...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Биточки рибні

Биточки рибні

Соковиті і м'які рибні биточки подобаються і дітям, і дорослим, і бабусям і дідусям:) Готуються легко і швидко. їсти їх — одне задоволення. А головне для любителів рибних страв — відсутність кісток. опис приготування: Страви з риби дуже корисні і смачні. Але не всі з нас люблять возитися з виб...